Bosch MMB 21P1W - Инструкция по эксплуатации - Страница 141

Блендеры Bosch MMB 21P1W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 186
Загружаем инструкцию
background image

141

Рецепти

uk

Коктейль для 

 

спортсменів

2-3 апельсина 

(прибл. 600 г)

1-2 лимона (прибл. 150 г)

½-1 ст. л. цукру або меду

¼ л яблучного соку

¼ л мінеральної води

за бажанням декілька кубиків льоду

 

■ Апельсини і лимони почистити, порі-

зати шматочками.

 

■ Завантажити всі інгредієнти (окрім 

яблучного соку і мінеральної води) до 

келихa блендера.

 

■ Перемішувати протягом 1 хвилини на 

найвищій швидкості.

 

■ Додати яблучний сік та мінеральну 

воду.

 

■ Коротко перемішати, поки напiй не 

вспенится.

 

■ Kоктейль налити в склянки та пода-

вати за бажанням з кубиками льоду.

Зелений смузі

1 зелене яблуко 

(прибл. 100 г)

сік одного лимона 

(прибл. 20 г)

20 г кучерявої капусти (грюнколь)

10 г стебла селери

10 г листя коріандру

10 г насіння льону

1 г меленої кориці

250 г охолодженої води

 

■ Яблуко, стебло селери і кучеряву 

капусту (грюнколь) нарізати 

шматочками.

 

■ Налити трохи води до келихa 

блендера.

 

■ Завантажити всі тверді інгредієнти до 

вставки для смузі і залити водою.

 

■ Збивати протягом 1 хвилини на 

найвищій швидкості.

Порада:

 Цей рецепт можна робити і без 

вставки для смузі.

Виноградний смузі 

 

(MMB4...)

250 г зеленого винограду

25 г молодого шпинату

100 г замороженого банана шматочками

200 мл холодного зеленого чаю (придат-

ного для дітей)

 

■ Налити трохи чаю до келихa блендера.

 

■ Завантажити виноград, шпинат і 

шматочки банана до вставки для смузі 

і залити чаєм, що залишився.

 

■ Збивати на найвищій швидкості до тих 

пір, поки смузі не буде готовий.

Червоний ягідний мус

400 г фруктів (вишні без кісточок, 

малина, смородина, суниці, ожина)

100 мл вишневого соку

100 мл червоного вина

80 г цукру

1 пакунок ванільного цукру

2 ст. л. лимонного соку

1 кінчик ножа гвоздики (молотої)

1 щiпка кориці (молотої)

8 листів желатину

 

■ Замочувати желатин у холодній воді 

пpoтягом прибл. 10 хвилин.

 

■ Усі інгредієнти (крiм желатину) довести 

до кипіння.

 

■ Желатин віджати та розтопити в 

мікрохвильовій печі, не доводячи до 

кипіння.

 

■ Гарячі фрукти і желатин перемішувати 

на низькій швидкості пpoтягом прибл. 

1 хвилини.

 

■ Мус розлити в креманки, виполоскані 

холодною водою, та поставити 

охолоджуватися.

У келиху блендера переробляти не 

більше 500 мл гарячої рідини!
Порада:

 Червоний ягідний мус найкраще 

подавати зi збитими вершками або 

ванільним соусом.

MMB_21_42_EU.indb   141

29.04.2015   12:29:47

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MMB 21P1W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"