Пароварки Philips HD9171 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Таблица на храните за задушаване на пара
Продукти за
задушаване на
пара
Количество
Време на
задушаване на
пара (мин.)
Предложения за подправки за
ароматизатора
Аспержи
500 г
15-20
Мащерка, босилек, лимон
Млечна царевица 200 г
5-8
Лук, люти чушки, червен пипер
Зелен фасул
500 г
15-20
Магданоз, лимон, чесън
Броколи
400 г
20
Чесън, счукани люти чушки, пелин
Моркови
500 г
20
Магданоз, суха горчица, лук
Глави карфиол
400 г
20
Розмарин, босилек, пелин
Керевиз (на
кубчета)
300 г
15-20
Кимион, бели чушки, люти чушки
Пилешки бутчета 1 бр.
25
Чер пипер, лимон, червен пипер
Кочани царевица 500 г
30-40
Магданоз, чесън, лук
Тиквички
(нарязани)
500 г
10
Копър, градински чай, розмарин
Кус-кус
150 г + 250 мл
вода
10-15
Кимион, кориандър, карамфил
Яйца
6 бр.
12-15
-
Плодове
500 г / 4 бр.
10-15
Канела, лимон, карамфил
Грах (замразен)
400 г
20-25
Розмарин, кимион, магданоз
Картофи
400 г
25-30
Магданоз, лук, чесън
Скариди
200 г
5
Къри на прах, шафран, лимон
Пудинг
4 купи
20
Канела, карамфил, ванилия
Ориз
150 г + 300 мл
вода
35
Пандан, магданоз, кимион
250 г + 500 мл
вода
35
Пандан, магданоз, кимион
Сьомга
450 г
12-15 мин.
Копър, магданоз, босилек
Бяла риба
450 г
10-15
Суха горчица, бахар, риган
Съвети за задушаване на пара на храни
Ароматизатор
- Розмарин, мащерка, кориандър, босилек, копър, къри и тарагон са някои от подправките,
които можете да сложите в ароматизатора. Можете да ги съчетаете с чесън, кимион или
хрян, за да усилите вкуса, без да добавяте сол. Препоръчваме ви да използвате между
1/2 и 3 чаени лъжички сушени подправки. Слагайте повече, ако използвате пресни подправки.
- Още съвети за подправките и течностите, които можете да използвате в ароматизатора,
ще намерите в таблицата на храните за задушаване на пара по-горе.
- Малко олио върху продуктите повишава ефекта от ароматизатора и придава на храната
по-богат вкус.
БЪЛГАРСКИ
27
Содержание
- 134 прибора, заполните резервуар холодной водой до отметки MAX.; Перед первым использованием; воды до максимального уровня.
- 135 Использование прибора; В пароварке предусмотрено 2 режима приготовления на пару:; Общие рекомендации; Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.
- 136 Ручной режим; Используйте этот режим для быстрого включения пароварки.
- 137 Режим комплексного приготовления
- 138 Очистка и уход; незначительному помутнению пластика.; Очистка от накипи; проводить очистку от накипи.
- 139 Хранение
- 142 Овощи и фрукты












