Пароварки Philips HD9171 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

176
Problem
Mogući uzrok
Rešenje
Voda u rezer voaru
za vodu ili u posudi
za kapljanje je
zapenjena.
Pena može da se pojavi kada
se proteini nađu u vodi u
rezer voaru za vodu ili kada
ostaci sredstava za čišćenje
ostanu u rezer voaru za
vodu.
Očistite rezer voar za vodu. Pogledajte
poglavlje „Čišćenje i održavanje“.
Tabela hrane i saveti za kuvanje na pari
- Recepte za kuvanje potražite u knjizi recepata ili posetite lokaciju www.philips.com/kitchen.
- Vremena za kuvanje na pari navedena u tabeli ispod predstavljaju samo okvirne vrednosti.
Vremena kuvanja mogu da se razlikuju u zavisnosti od veličine komada hrane, razmaka između
hrane u posudi za kuvanje na pari, količine hrane u posudi, svežine hrane i vašeg ukusa.
Tabela za kuvanje na pari
Hrana za kuvanje
Količina
Vreme kuvanja na
pari (min.)
Preporučeno začinsko bilje/
začini za dodatak za aromu
Špargle
500 g
15-20
Majčina dušica, bosiljak, limun
Mladi kukuruz
200 g
5-8
Vlašac, čili, paprika
Boranija
500 g
15-20
Peršun, limun, beli luk
Brokoli
400 g
20
Beli luk, tucana ljuta paprika,
estragon
Šargarepa
500 g
20
Peršun, suva slačica, luk vlašac
Cvetovi karfiola
400 g
20
Ruzmarin, bosiljak, estragon
Koren celera
(u kockicama)
300 g
15-20
Kumin, beli biber, ljuta paprika
Pileći batak
1 komad
25
Crni biber, limun, paprika
Kukuruz
500 g
30-40
Peršun, beli luk, luk vlašac
Tikvice (isečene)
500 g
10
Mirođija, žalfija, ruzmarin
Kus kus
150 g + 250 ml
vode
10-15
Kumin, korijander, klinčići
Jaja
6 komada
12-15
-
Voće
500 g / 4 komada 10-15
Cimet, limun, klinčići
Grašak (smrznuti)
400 g
20-25
Ruzmarin, kumin, peršun
Krompir
400 g
25-30
Peršun, luk vlašac, beli luk
Škampi
200 g
5
Kari u prahu, šafran, limun
Puding
4 posude
20
Cimet, klinčići, vanila
Pirinač
150 g + 300 ml
vode
35
Pandan, peršun, kumin
250 g + 500 ml
vode
35
Pandan, peršun, kumin
SRPSKI
176
Содержание
- 134 прибора, заполните резервуар холодной водой до отметки MAX.; Перед первым использованием; воды до максимального уровня.
- 135 Использование прибора; В пароварке предусмотрено 2 режима приготовления на пару:; Общие рекомендации; Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.
- 136 Ручной режим; Используйте этот режим для быстрого включения пароварки.
- 137 Режим комплексного приготовления
- 138 Очистка и уход; незначительному помутнению пластика.; Очистка от накипи; проводить очистку от накипи.
- 139 Хранение
- 142 Овощи и фрукты