Philips HD9171 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Пароварки Philips HD9171 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 196
Загружаем инструкцию
background image

Vegetables and fruits

 - Cut off thick stems from cauliflower, broccoli and cabbage.

 - Steam leafy, green vegetables for the shor test possible time, because they lose colour easily.

 - Do not thaw frozen vegetables before you steam them.

Meat, poultry, seafood and eggs

 - Tender pieces of meat with a little fat are most suitable for steaming.

 - Wash meat properly and dab it dr y, so that as little juice as possible drips out.

 - Always place meat, poultr y, fish or eggs below other food types, to prevent dripping of juices.

 - Puncture eggs before you put them in the steamer.

 - Never steam frozen meat, poultr y or seafood. Always let frozen meat, poultr y or seafood thaw 

completely before you put it in the steamer.

Sweet deserts

 - Add some cinnamon to desser ts to enhance sweetness instead of adding more sugar.

General tips

 - To prepare rice, you have to add water to the rice in the soup bowl. For the amounts, see the 

food steaming table above.

 - When you have finished cooking rice, switch off the appliance, stir the rice and leave it in the 

bowl with the lid on it for 5 minutes. This gives and even better result. 

 - Besides preparing soup, you can also use the soup bowl to prepare vegetables in sauce,  

to poach fish in, to cook marinated food and to make pudding, soup and rice.

 - Leave some space between the pieces of food and evenly distribute the food over the bottom 

of the basket.

 - If the steaming basket is ver y full, stir the food halfway through the steaming process.

 - Small amounts of food require a shor ter steaming time than large amounts.

 - If you only use one steaming basket, the food requires a shor ter steaming time than when you 

use 2 or 3 steaming baskets.

 - If you use more than one steaming basket, let the food cook 5-10 minutes longer. 

 - Food is ready more quickly in the small steaming basket (1) than in the steaming baskets on top.

 - Make sure that the food is well done before you eat. This is par ticularly impor tant for meat like 

pork, minced beef and chicken.

 - You can add food or baskets filled with food during the steaming process. If an ingredient needs 

a shor ter steaming time, add it later.

 - Food continues to be steamed for some time when the steamer switches to the keep-warm 

mode. If the food is already ver y well done, remove it from the steamer when the steaming 

process ends and the appliance switches to keep-warm mode.

 - If the food is not done, set a longer steaming time. You may need to put some more water in 

the water tank.

 - The steamer can be used to warm up ready-made soup in the soup bowl. Heating up 250ml 

soup takes approx. 10 minutes.

ENGLISH

16

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HD9171?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"