Пароварки Philips HD9171 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Alimente de
înăbuşit
Cantitate
Timp de
preparare la abur
(min)
Plante aromatice/condimente
sugerate pentru Intensificatorul
de arome
Fasole verde
500 g
15-20
Pătrunjel, lămâie, usturoi
Broccoli
400 g
20
Usturoi, chili, tarhon
Morcovi
500 g
20
Pătrunjel, muştar uscat, arpagic
Bucheţele de
conopidă
400 g
20
Rozmarin, busuioc, tarhon
Ţelină (cuburi)
300 g
15-20
Chimen, piper alb, chilli
Pulpă de pui
1 buc
25
Piper negru, lămâie, paprică
Ştiulete de
porumb
500 g
30-40
Pătrunjel, usturoi, arpagic
Dovlecel (feliat)
500 g
10
Mărar, salvie, rozmarin
Cuşcuş
150 g + 250 ml
apă
10-15
Chimen, coriandru, cuişoare
Ouă
6 buc
12-15
-
Fructe
500 g/4 buc
10-15
Scorţişoară, lămâie, cuişoare
Mazăre
(congelată)
400 g
20-25
Rozmarin, chimen, pătrunjel
Car tofi
400 g
25-30
Pătrunjel, arpagic, usturoi
Crevete
200 g
5
Pudră de curr y, şofran, lămâie
Budinci
4 castroane
20
Scorţişoară, cuişoare, vanilie
Orez
150 g + 300 ml
apă
35
Pandan, pătrunjel, chimen
250 g + 500 ml
apă
35
Pandan, pătrunjel, chimen
Somon
450 g
12-15 min.
Mărar, pătrunjel, busuioc
Peşte alb
450 g
10-15
Muştar uscat, cuişoare englezeşti,
măghiran
Sugestii pentru prepararea la abur a alimentelor
Intensificator de arome
- Rozmarin, cimbru, coriandru, busuioc, mărar, curr y şi tarhon sunt câteva dintre plantele
aromatice şi condimentele pe care le puteţi pune în Intensificatorul de arome.
Le puteţi combina cu usturoi, chimen sau hrean pentru un plus de aromă, fără a adăuga sare.
Vă recomandăm să folosiţi între 1/2 şi 3 linguriţe de plante uscate sau condimente.
Folosiţi o cantitate mai mare în cazul plantelor aromatice proaspete sau al condimentelor.
- Pentru mai multe sugestii privind plantele aromatice, condimentele şi lichidele de utilizat în
Intensificatorul de arome, consultaţi tabelul de preparare a alimentelor la abur, de mai sus.
- Adăugarea unei cantităţi mici de ulei peste alimente, îmbunătăţeşte efectul Intensificatorului
de arome, conferind alimentelor un gust mai intens.
ROMÂNĂ
129
Содержание
- 134 прибора, заполните резервуар холодной водой до отметки MAX.; Перед первым использованием; воды до максимального уровня.
- 135 Использование прибора; В пароварке предусмотрено 2 режима приготовления на пару:; Общие рекомендации; Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.
- 136 Ручной режим; Используйте этот режим для быстрого включения пароварки.
- 137 Режим комплексного приготовления
- 138 Очистка и уход; незначительному помутнению пластика.; Очистка от накипи; проводить очистку от накипи.
- 139 Хранение
- 142 Овощи и фрукты