Philips HD9171 - Инструкция по эксплуатации - Страница 105

Пароварки Philips HD9171 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 196
Загружаем инструкцию
background image

Pārtikas tvaicēšanas tabula 

Tvaicējamie 

produkti

Daudzums

Tvaicēšanas laiks 

(min)

Ieteicamie garšaugi/garšvielas 

aromāta pastiprinātājam

Sparģeļi

500 g

15–20

Timiāns, baziliks, citrons

Mazā kukurūza

200 g

5–8

Loki, čili, paprika

Zaļās pupiņas

500 g

15–20

Pētersīļi, citrons, ķiploks

Brokoļi

400 g

20

Ķiploks, sasmalcināts sarkanais  

čili pipars, estragons

Burkāni

500 g

20

Pētersīļi, sinepju pulveris, loki

Ziedkāposti

400 g

20

Rozmarīns, baziliks, estragons

Selerija 

(gabaliņos)

300 g

15–20

Ķimenes, baltie pipari, čili

Vistas kāja

1 gab.

25

Melnie pipari, citrons, paprika

Kukurūzas vālīte

500 g

30–40

Pētersīļi, ķiploks, loki

Kabači (sagriezti 

šķēlītēs)

500 g

10

Dilles, salvija, rozmarīns

Kuskuss

150 g un 250 ml 

ūdens

10–15

Ķimenes, koriandrs, krustnagliņas

Olas

6 gab.

12–15

-

Augļi

500 g/4 gab.

10–15

Kanēlis, citrons, krustnagliņas

Zirņi (saldēti)

400 g

20–25

Rozmarīns, ķimenes, pētersīļi

Kar tupeļi

400 g

25–30

Pētersīļi, loki, ķiploks

Garneles

200 g

5

Karija pulveris, safrāns, citrons

Pudiņi

4 trauciņi

20

Kanēlis, krustnagliņas, vaniļa

Rīsi

150 g un 300 ml 

ūdens

35 

Pandan lapas, pētersīļi, ķimenes

250 g un 500 ml 

ūdens

35

Pandan lapas, pētersīļi, ķimenes

Lasis

450 g

12–15 min

Dilles, pētersīļi, baziliks

Baltā zivs

450 g

10–15

Sinepju pulveris, smaržīgie pipari, 

majorāns

Pārtikas tvaicēšanas padomi
Aromāta pastiprinātājs

 - Timiāns, koriandrs, baziliks, dilles, karijs un estragons ir tikai daži no garšaugiem un garšvielām, 

kurus varat pievienot aromāta pastiprinātājā. Lai uzlabotu ēdiena garšu, nepievienojot sāli, šīm 

garšvielām varat pievienot ķiplokus, ķimenes vai mārrutkus. Iesakām lietot no 1/2 līdz 3 tējk. 

kaltētu garšaugu vai garšvielu. Lietojiet lielāku daudzumu, ja izmantojat svaigus garšaugus vai 

garšvielas. 

 - Vairāk padomu par garšaugiem, garšvielām un šķidrumiem, ko var lietot aromāta pastiprinātājā, 

skatiet pār tikas tvaicēšanas tabulā augstāk.

LATVIEŠU

105

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HD9171?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"