VITEK VT-3600 BW - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мясорубки VITEK VT-3600 BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

• 

Let  the  meat  grinder  cool  down  for  approximately 
50-60 minutes before switching it on again.

• 

Plug  the  meat  grinder  into  the  mains,  switch  it  on, 
if the meat grinder cannot be switched on, this may 
mean that it is otherwise damaged. In this case con-
tact  the  authorized  service  center  for  meat  grinder 
repair.

FILLING SAUSAGES

1.  Prepare minced meat. 
2.  Install  the  meat  grinder  head  (3)  to  the  attaching 

point (4), and turn it counterclockwise until bumping.

3.  Insert  the  screw  (12)  into  the  meat  grinder  head 

body (3), set the crossed blade (13), take the grate 
(15  for  fine  chopping)  and  set  it  above  the  blade, 
matching the ledges on the grate with the grooves on 
the meat grinder head body (3), install the sausage 
attachment (17) and tighten the nut (16) (pic. 7).

4.  Install the food tray (2).
5.  Put the minced meat on the food tray (2).
6.  Use  natural  sausage  casing,  putting  it  preliminarily 

into a bowl with warm water for 10 minutes (pic. 8).

7.  Pull  softened  casing  on  the  attachment  (17)  and 

make a knot on the tip.

8.  Insert the power plug into the mains socket, the but-

ton (11) «

» illumination will light up.

9.  Switch the unit on by pressing the button (11) «

».

10. Use the pusher (1) to feed the minced meat, as the 

casing  is  filled  up,  slide  it  off  the  attachment  (17) 
as necessary, and wet the casing if it becomes dry.

11.  After  you  finish  operating,  switch  the  meat  grinder 

off, pressing the button (11) «

», unplug it and only 

after that you can disassemble it.

12. To  remove  the  meat  grinder  head  press  the  lock 

button (5), turn the meat grinder head (3) clockwise 
and remove it.

13. Unscrew  the  nut  (16)  and  disassemble  the  meat 

grinder head.

USING “KEBBE” AT TACHMENTS

Kebbe  is  a  traditional  Middle  East  dish  cooked  of  lamb 
meat,  wheat  flour  and  spices  cut  together  for  getting 
a base for hollow rolls. Rolls are filled and deep fried.
You can make different delicacies trying various fillings.
1.  Prepare the casing base.
2.  Install  the  meat  grinder  head  (3)  to  the  attaching 

point (4), and turn it counterclockwise until bumping.

3.  Insert  the  screw  (12)  into  the  meat  grinder  head 

body (3), install “kebbe” attachments (18, 19) on the 
screw (12), make sure that the ledges on the attach-
ment  (19)  match  the  grooves  on  the  meat  grinder 
head body (3) and tighten the nut (16) slightly. (pic. 
9, 10).

4.  Install the food tray (2).
5.  Put the prepared casing base on the food tray (2).
6.  Insert the power plug into the mains socket, the but-

ton (11) «

» illumination will light up.

7.  Switch the unit on by pressing the button (11) «

».

8.  Use the pusher (1) to supply the base for casing.

9.  Cut the rolls of the required length.
10. After  you  finish  operating,  switch  the  meat  grinder 

off, pressing the button (11) «

», unplug it and only 

after that you can disassemble it.

11.  To  remove  the  meat  grinder  head  press  the  lock 

button (5), turn the meat grinder head (3) clockwise 
and remove it.

12. Unscrew  the  nut  (16)  and  disassemble  the  meat 

grinder head.

RECIPE

(Filling)

Lamb 

100 g

Olive oil 

1

½

 table spoon

Onion (shred)

1

½

 table spoon

Spice 

to taste

Salt 

¼

 tea spoon

Flour 

1

½

 table spoon

• 

Mince the lamb meat once or twice.

• 

Fry  onion  in  oil  till  it  gets  gold  color,  and  then  add 
minced lamb meat, spice, salt and flour.

(Casing)

Lean meat

450g

Flour

150-200 g

Spice 

to taste

Nutmeg

1 pc.

Ground chilly pepper

to taste

Pepper 

to taste

• 

Mince  the  meat  twice  or  thrice,  mince  a  nutmeg, 
and mix all the components.

• 

More  meat  and  less  flour  in  a  casing  provide  better 
consistency and taste of the prepared dish.

• 

Fill the rolls, clamp at edges, and shape as you wish.

• 

Deep fry the rolls.

MEAT GRINDER CARE

• 

After  you  finish  operating,  switch  the  meat  grinder 
off, pressing the button (11) «

», unplug it and only 

after that you can disassemble it.

• 

Unscrew  the  nut  (16),  remove  the  installed  attach-
ments  (17,  18,  19),  the  grates  (14  or  15)  and  the 
blade (13) from the screw (12) (pic. 11).

• 

Press  the  lock  button  (5),  turn  the  meat  grinder 
head clockwise and remove it (pic. 12).

• 

Remove the screw (12) from the meat grinder head (3).

• 

Remove the remains of the products from the screw 
(12).

• 

Wash  all  the  used  parts  of  the  meat  grinder  with 
warm soapy water and neutral detergent, then rinse 
and dry thoroughly before assembling.

VT-3600_IM.indd   6

15.07.2013   10:44:13

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-3600 BW?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"