VITEK VT-4204 GY - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Мультиварки VITEK VT-4204 GY - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

8

 ENGLISH

“Porridge”,  “Stew”,  “Cereal”,  “Roasting”, 
“Rice”,  “Steam  cooking”,  “Yogurt”,  “Baking” 
or “Reheat”. You can set cooking time manu-
ally  using  “Hours”  (25)  and  “Minutes”  (26) 
buttons.  

Cooking modes 

(Table 2)

.

Program

Cooking time

(hours)

Set by 

default

(hours)

„Soup“

0:30 – 3:00

0:50

„Porridge“

0:40 – 3:00

0:50

„Stew“

0:20 – 1:00

0:50

„Roasting“

0:05 – 0:60

0:05

„Cereal“

0:30 – 2:00

0:40

„Steam 

cooking“

0:05 – 1:00

0:20

«Yogurt»

6:00 – 10:00

6:00

„Baking“

0:25 – 2:00

0:45

„Reheat“ 

0:10 – 0:40

0:20

 Note: 

• 

In  “Baking”  mode  do  not  open  the  multi-
cooker lid till the baking is finished.

• 

After  baking  is  finished,  switch  the  “Keep 
warm”  mode  off  immediately  by  pressing 
the  “Stop/Keep  warm”  button  (20)  so  the 
baked food doesn’t burn.

• 

If  you  steam  food,  pour  water  in  the  bowl 
(4) so that boiling water doesn’t reach the 
bottom of the basket (19). 

• 

In «Roasting» mode the unit operates sim-
ilarly  to  a  stove,  the  user  has  to  watch 
the  readiness  of  food  during  cooking  and 
switch  the  unit  off  by  himself  when  the 
food is ready.

Steam cooking duration 

(Table 3)

.

Product

Amount of 

products

Cooking 

duration (min.)

Meat and poultry

Chicken fillet

500 g

20-25

Chicken cutlets

4-6 pcs. / 

500 g

18-20

Veal fillet

500 g

25-30

Meat balls

20-25 pcs. 

/ 500 g

15-18

Meat souffle

500 g

25-30

Pelmeni

450 g

25-30

Dumplings

8-10 pcs. / 

500 g

35-40

Fish and seafood

Fish fillet

500 g

10-14

Frozen-cooked 

unshelled 

shrimps

300 g

8-12

Vegetables and pudding

Fresh frozen 

broccoli

500 g

18-23

Fresh cauliflower

500 g

20-25

Fresh frozen 

cauliflower 

500 g

20-25

Potatoes 

500 g

18-23

New potatoes

500 g

15-18

Beetroot

500 g

30-35

Carrots

500 g

20-25

Cottage cheese 

pudding

600 g

30-35

Attention! 
All recipes are to be taken as recommen-
dations,  as  the  amount  and  proportions 
of the ingredients required for the recipes 
may vary depending on local peculiarities 
of the food and altitude above sea level.

«Yogurt» Button (28)

Make the tastiest natural yogurt of milk and lea-
ven.  As  leaven,  use  yogurt  or  prebiotics,  which 
you  can  buy  at  the  pharmacy.  You  can  look  up 
detailed yogurt recipes in the “Recipe book”. 

Dough proofing

The  temperature  mode  of  this  function  is  also 
perfect for dough proofing. 

Dough  proofing  is  a  dough-making  step  right 
before  baking.  During  the  proofing  the  dough  is 
intensively  fermenting,  its  structure  is  restored 
and it grows in size significantly. One of the main 
conditions  of  successful  process  is  absence  of 
draughts and maintenance of constant tempera-
ture  (about  40°C)  and  air  humidity.  To  achieve 
such conditions factories use special chambers. 
You can create professional conditions for dough 
proofing at home, using the multicooker VT-4204 
in the «Yogurt» mode.

VT-4204_IM.indd   8

04.03.2013   17:48:43

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4204 GY?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"