VITEK VT-4204 GY - Инструкция по эксплуатации - Страница 55

Мультиварки VITEK VT-4204 GY - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

55

Беларуск ая

Працягласць прыгатавання страў на пару (Табл. 3)

Прадукт

Колькасць 

прадуктаў

Працягласць 

прыгатавання (хвіл.)

Мяса і птушка

Філе курынае

500 г

20-25

Катлеты курыныя

4-6 шт. / 500 г

18-20

Філе цяляціны

500 г

25-30

Фрыкадэлькі

20-25 шт. / 500 г

15-18

Суфле мясное

500 г

25-30

Пяльмені

450 г

25-30

Манты

8-10 шт. / 500 г

35-40

Рыба і морапрадукты

Філе рыбы

500 г

10-14

Крэветкі неабчышчаныя варана-марожаныя

300 г

8-12

Гародніна і пудынг

Брокалі с/м

500 г

18-23

Каляровая капуста свежая

500 г

20-25

Каляровая капуста свежамарожаная 

500 г

20-25

Бульба 

500 г

18-23

Бульба маладая

500 г

15-18

Бурак

500 г

30-35

Морква

500 г

20-25

Пудынг тварогавы

600 г

30-35

Увага! 
Усе  рэцэпты  носяць  рэкамендацыйны 
характар,  бо  неабходныя  для  рэцэптаў 
аб’ёмы  і  суадносіны  інгрэдыентаў  могуць 
вар’іравацца ў залежнасці ад рэгіянальнай 
спецыфікі  прадуктаў  і  вышыні  над 
узроўнем мора. 

Кнопка (28) «Ёгурт»

Прыгатуйце 

насмачнейшы 

натуральны 

ёгурт  з  малака  і  закваскі.  У  якасці  закваскі 
выкарыстоўвайце  ёгурт  ці  прэбіётыкі,  якія 
можна купіць у аптэцы. Падрабязныя спосабы 
прыгатавання  ёгуртаў  глядзіце  ў  «Кнізе 
рэцэптаў». 

Расстойка цеста

Тэмпературны  рэжым  дадзенай  функцыі 
таксама  ідэальна  падыходзіць  для  расстойкі 
цеста. 
Расстойка  цеста  -  этап  прыгатавання 
цеста  непасрэдна  перад  выпечкай.  Падчас 

расстойкі  адбываецца  інтэнсіўнае  закісанне, 
аднаўляецца  структура  цеста,  яно  значна 
павялічваецца  ў  памеры.  Адной  з  асноўных 
умоў  паспяховага  працэсу  з’яўляецца 
адсутнасць  скразнякоў  і  падтрыманне 
пастаяннай  тэмпературы  (каля  40°С)  і 
вільготнасці паветра, для чаго ў прамысловых 
умовах  выкарыстоўваюцца  спецыяльныя 
шафы.  З  дапамогай  мультываркі  VT-4204 
у  рэжыме  «Ёгурт»  вы  зможаце  стварыць 
прафесійныя  ўмовы  для  расстойкі  цеста  ў 
сваёй хаце.

Прыклад

:

400 гр. мукі
350 мл. малака (можна змяшаць з вадой)
Соль
Цукар
1,5 ч.л. сухіх дрожджаў
1,5 ст.л. сметанковага масла

Ўсе  сухія  інгрэдыенты  змяшаць,  у  канцы 
дадаць  малако.  Старанна  ўзбіць  міксерам, 

VT-4204_IM.indd   55

04.03.2013   17:48:47

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4204 GY?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"