VITEK VT-4204 GY - Инструкция по эксплуатации - Страница 35

Мультиварки VITEK VT-4204 GY - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

35

romÂnĂ/ 

Moldovenească

 

 

Timpul de preparare a bucatelor la aburi (Tabelul  3)

Aliment

Cantitate alimente

Durata preparării (min.)

Carne şi pasăre

Fileu de găină

500 g

20-25

Pârjoale de găină

4-6 buc. / 500 g

18-20

Fileu de viţel

500 g

25-30

Perişoare

20-25 buc. / 500 g

15-18

Sufleu din carne

500 g

25-30

Colţunaşi

450 g

25-30

Manţi

8-10 buc. / 500 g

35-40

Peşte şi fructe de mare

Fileu de peşte

500 g

10-14

Creveţi congelaţi fierţi şi necurăţaţi

300 g

8-12

Legume şi puding

Broccoli congelat

500 g

18-23

Conopidă proaspătă

500 g

20-25

Conopidă proaspătă congelată varză 

500 g

20-25

Cartofi 

500 g

18-23

Cartofi noi

500 g

15-18

Sfeclă

500 g

30-35

Morcov

500 g

20-25

Puding cu brânză

600 g

30-35

Atenţie! 

Toate  reţetele  poartă  un  caracter  de  reco-

mandare, deoarece cantităţile şi proporţiile 

necesare  pentru  reţete  pot  varia  în  funcţie 

de specificul regional al alimentelor şi înăl-

ţimea deasupra nivelului mării.

Butonul (28) «Iaurt»

Preparaţi un iaurt natural foarte gustos din lapte 

şi  maia.  În  calitate  de  maia  utilizaţi  iaurt  sau 

prebiotice  care  le  puteţi  procura  în  farmacie. 

Instrucţiuni  detaliate  de  preparare  a  iaurturilor 

le puteţi vedea în  «Cartea de reţete». 

Creşterea aluatului

Regimul termic al acestei funcţii de asemenea 

este perfect pentru creşterea aluatului. 

Creşterea aluatului este o etapă de preparare a 

aluatului nemijlocit înainte de coacere. În timpul 

creşterii  are  loc  fermentarea  intensivă,  este 

restabilită  structura  aluatului,  acesta  creşte 

considerabil în dimensiuni. O condiţie de bază 

a  unui  proces  reuşit  constă  în  lipsa  curenţilor 

de  aer  şi  în  menţinerea  temperaturii  (în  jur 

de  40̊С  )  şi  a  umidităţii  aerului  constante,  în 

condiţii  industriale  în  acest  scop  fiind  utilizate 

dulapuri  speciale.  Cu  ajutorul  multicooker-ului  

VT-4204  în  regimul  «Iaurt»

 

veţi  putea  crea 

condiţii profesionale pentru creşterea aluatului 

la dumneavoastră acasaă.

Exemplu:

400 g făină

350 ml de lapte (poate fi amestecat cu apă)

Sare

Zahăr

1,5 linguriţă de drojdie deshidratată

1,5 lingră de unt

Amestecaţi  toate  ingredientele  uscate,  adă-

ugaţi  la  urmă  laptele.  Bateţi  bine  cu  mixer-

ul,  aşezaţi  în  bol.  Cu  ajutorul  butonului  (27) 

VT-4204_IM.indd   35

04.03.2013   17:48:45

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4204 GY?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"