VITEK VT-4204 GY - Инструкция по эксплуатации - Страница 41

Мультиварки VITEK VT-4204 GY - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

41

 

 

 

 

 

 

     Český         

„Jogurt“

6:00 – 10:00

6:00

„Pečení“

0:25 – 2:00

0:45

„Ohřev“

0:10 – 0:40

0:20

Poznámka: 

• 

V režimu “Pečení” neotevírejte víko parního hrnce před koncem vaření.

• 

Po  dokončení  pečení  okamžitě  vypněte    režim  “Udržení  teploty”  stiskem  tlačítka  (20)  “Stop  / 

Udržení teploty” aby se pečivo nepřipálilo.

• 

Pokud  připravujete  jídlo  v  páře,  nalijte  do  misky  (4)  vody  tak,  aby  se  vařící  voda  nedotýkala  dna 

pánve (19). 

• 

V  režimu  Smažení  přístroj  funguje  podobně  sporáku,  a  uživatel  musí  kontrolovat  přípravu  jídla 

samostatně, a také vypnout přístroj, až jídlo bude hotové.

Doba vaření jídel v páře (tabulka 3) 

Produkt

Množství potravin

Doba vaření (v minutách)

Maso a drůbež

kuřecí filé

500 g

20-25

kuřecí Karbanátky

4-6 ks 500 g

18-20

hovězí svíčková

500 g

25-30

masové kuličky

20-25 ks 500 g

15-18

maso Souffle

500 g

25-30

pelmeni

450 g

25-30

Manty

8-10 ks 500 g

35-40

Ryby a mořské plody

rybí filé

500 g

10-14

Krevety vařené ve slupce a zmrazené

300 g

8-12

Zelenina a pudinky

Brokolice zmrazená

500 g

18-23

Květák čerstvý

500 g

20-25

Zmrazený květák čerstvý 

500 g

20-25

Brambory 

500 g

18-23

Nové brambory

500 g

15-18

Červená řepa

500 g

30-35

Mrkev

500 g

20-25

Tvarohový pudink

600 g

30-35

Upozornění! 

Všechny  recepty  mají  pouze  doporučující 

charakter,  protože  uvedené  v  receptech 

množství  a  poměry  ingrediencí  se  mohou 

lišit dle místních specifik potravin a nadmoř-

ské výšky.

Tlačítko (28) Jogurt

Připravte  si  nejchutnější  pravý  jogurt  z  mléka  a 
jogurtové kultury. Jako jogurtovou kulturu použij-
te jogurt nebo prebiotika, která lze koupit v lékár-

ně. Podrobný popis způsobů přípravy jogurtů viz 
v Knize receptů. 

Kynutí těsta

Teplotní  režim  této  funkci  je  ideální  pro  kynutí 
těsta. 
Kynutí těsta je fáze přípravy těsta bezprostředně 
před  vypékáním.  Během  kynutí  probíhá  inten-
zivní  kvašení,  obnovuje  se  struktura  těsta,  jeho 
objem  se  viditelně  zvětšuje.  Jednou  ze  základ-
ních  podmínek  úspěšného  procesu  je  ochrana 
před  průvany  a  udržování  stálé  teploty  (kolem 

VT-4204_IM.indd   41

04.03.2013   17:48:46

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4204 GY?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"