Морозильные камеры Hansa FS 201.3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

- 120 -
Temperatuuritsoonid külmikus
Loomulikust õhuringlusest sõltuvalt on külmkapi sees erinevad tempe-
ratuuritsoonid.
• Kõige külmem piirkond paikneb vahetult köögiviljade riiulite all. Sel-
les tsooni tuleks säilitada õrnasid ja kergesti halvaks minevaid too-
teid nagu:
- kalad, liha, linnuliha,
- lihatooted, valmistooted,
- mune või koort sisaldavad toidud või küpsetised
- värske tainas, tainasegud,
- pakitud köögiviljad ja muuud värsked toiduained, mille etiketil on säili-
tustingimuseks temperatuur umbes 4°C.
• Kõige soojem on ukse ülemises osas. Siin on kõige parem säilitada
võid ja juuste.
Mitte kõiki toiduaineid ei saa külmkapis säilitada. Nende hulka
kuuluvad:
• Mitte kõiki toiduaineid ei saa külmkapis säilitada. Nende hulka kuu-
luvad:
- puuviljad ja külma temperatuuri suhtes tundlikud köögiviljad, näiteks
banaanid, avokaado, papaia, granadill, baklažaan, paprika, tomatid ja
kurgid,
- toored puuviljad,
- kartulid.
Tähelepanu:
Toiduainete külmikusse paigutamise näide (Joonis 12).
Содержание
- 12 это сочетание исключительной легкости в; Строго соблюдайте инструкцию по эксплуатации с; С уважением
- 16 Установка перед первым; Минимальное расстояние от источников тепла
- 18 РАСПАКОВКА
- 20 УПРАВЛЕНИЕ; Управление устройством
- 21 Дополнительная информация о температуре; РАЗМОРАЖИВАНИЯ; Для размораживания морозильной камеры следу
- 22 Хранение продуктов в холодильнике и морозильнике
- 24 Полезные советы; Что обозначают звездочки?
- 30 Гарантия