Gorenje BM1210BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 35

Хлебопечки Gorenje BM1210BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 103
Загружаем инструкцию
background image

 

35 

 

va  începe  să  funcţioneze  din  nou.  Dar  dacă  aluatul  nu  a  intrat  în  faza  de  creştere  atunci  când 
alimentarea  cu  curent  electric  s-

a  întrerupt,  atingeţi  direct  butonul 

START/STOP

  pentru  a  relua 

programul de la început. 

MEDIUL ÎNCONJURĂTOR 

Maşina  poate  funcţiona  bine  într-o  gamă  largă  de  temperaturi,  dar  s-ar  putea  să  existe  o  diferenţă  în 
ceea  ce  priveşte  mărimea  franzelei  între  pregătirea  pâinii  într-o  cameră  unde  este  foarte  cald  şi 
pregătirea  pâinii  într-o  cameră  unde  temperatura  este  foarte  scăzută.  Vă  sugerăm  ca  temperatura 
ambiantă să fie între 15 º C şi 34 º C. 

DISPLAY DE AVERTIZARE: 

1.  

Dacă  ecranul  indică 

H  HH

 

după  ce  aţi  apăsat  butonul 

START/STOP

,  temperatura  normală  din 

interior este încă prea ridicată. Opriţi programul. Deschideţi capacul şi lăsaţi maşina să se răcească 
timp de 10 până la 20 minute. 

2.    Dacă ecranul indică 

L LL

 

după ce aţi apăsat butonul 

START/STOP

, temperatura normală din cuptor 

este  prea scăzută.  Opriţi  programul.  Deschideţi  capacul şi  lăsaţi maşina să  se  răcească timp  de 
10 până la 20 minute. 

3.  

Dacă ecranul indică 

E E0

 sau 

E E1

 

după ce aţi atins butonul 

START/STOP

, aceasta înseamnă că 

temperatura  senzorului  nu  mai  funcţionează  corect.  Vă  rugăm  să  duceţi  aparatul  la  un  service 
autorizat pentru a se verifica cu atenţie senzorul.  

CUM S

Ă FACEŢI PÂINE 

1.  

Aşezaţi  tava  pentru  pâine la  locul său,  apoi  rotiţi-o  în  direcţia  acelor  de ceasornic  până ce  se  va 
auzi  un  clic, semnalizând  poziţia corectă.  Fixaţi  lama  de  frământare  pe  arborele  motor. Pentru  a 
scoate mai uşor lama de frământare, ungeţi-o cu unt sau margarină.   

2.  

Aşezaţi  ingredientele  în  tava  pentru  pâine.  Vă  rugăm să  respectaţi ordinea  menţionată  în  reţetă.  
De obicei, apa sau lichidele se pun primele, apoi se adaugă zahărul, sarea şi făina, iar drojdia sau 
praful de copt sunt întotdeauna ultimul ingredient. 

水 或 液体

干 的 配 料

酵 母 或 苏 打

Ye a st  o r so d a  

Dr y in g re d ie n t s

Wa t e r  o r liq u id  

 

Observaţie:

 

cantităţile maxime de făină şi drojdie care pot fi utilizate sunt menţionate în reţetă. 

 
3.  

Faceţi o mică adâncitură cu degetul în vârful făinii, adăugaţi drojdia în acea adâncitură, asiguraţi-
vă că aceasta nu vine în contact cu lichid sau sare. 

4.  

Închideţi uşor capacul şi băgaţi cablul în priză.  

5.  

Atingeţi butonul 

MENIU

 

până când programul dorit este selectat. 

6.  

Atingeţi butonul 

CULOARE 

pentru a selecta culoarea dorită a crustei.  

7.  

Atingeţi butonul 

FRANZELĂ

 pen

tru a selecta mărimea dorită. (900g, sau 1,2 kg). 

8.  

Setaţi timpul de întârziere prin atingerea butonului 

TIMP+ 

sau

 TIMP -

. Săriţi acest pas dacă doriţi 

ca aparatul dumneavoastră de făcut pâine să înceapă să funcţioneze imediat. 

9.  

Atingeţi butonul 

START/STOP

 timp de aproximativ 3 

secunde pentru a începe funcţionarea. 

10. Odată ce procesul s-a încheiat, se va auzi un bip. Atingeţi butonul 

START/STOP

 timp de aproximativ 

secunde pentru a opri procesul şi a scoate pâinea. Deschideţi capacul şi în timp ce folosiţi mănuşi 

pentru cuptor, rotiţi tava pentru pâine în sensul invers acelor de ceasornic şi scoateţi afară pâinea. 

 

Observaţie: tava pentru pâine şi pâinea sunt foarte fierbinţi! Aveţi grijă.

 

11.  Lăsaţi  tava  pentru  pâine  să  se  răcească  înainte  de  a  scoate  pâinea.  Apoi  utilizaţi  o  spatulă 

antiadezivă pentru a elibera uşor părţile laterale ale pâinii de tava pentru pâine. 

12.  

Rotiţi tava pentru pâine cu fundul în jos peste un grătar din sârmă de răcire sau curăţaţi suprafaţa 
de gătit şi agitaţi uşor până ce cade pâinea.

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1210BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"