Gorenje BM1210BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Хлебопечки Gorenje BM1210BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 103
Загружаем инструкцию
background image

 

33 

 

INTRODUCEREA TABLOULUI DE COMANDĂ 

(Decorarea prin sită se supune schimbării fără nicio notificare în prealabil.) 

 

 
 

1. 

Programul ales 

2. 

Timpul de funcţionare pentru fiecare program 

 
 
 

Start/stop  

Folosiţi butonul pentru a începe şi a opri programul de copt selectat. 
Pentru a începe un program, atingeţi butonul 

START/STOP.

 

Se va auzi un bip scurt şi cele două puncte 

din  afişajul  timpului  încep  să  clipească  şi  programul  începe.  Orice  alt  buton  este  inactiv,  cu  excepţia 
butoanelor START/STOP. 
Pentru a opri un program, atingeţi butonul 

START/STOP

 pentru aproximativ 3 secunde, apoi se va auzi 

un bip, aceasta înseamnă că programul a fost oprit

.  

Meniu  

Este  utili

zat  pentru  a  seta  diferite  programe.  De  fiecare  dată  când  este  atins  (însoţit  de  un  scurt  bip) 

programul va varia. Atingeţi butonul în mod întrerupt, cele 12 meniuri vor fi repetate periodic, pentru a 
apărea pe ecranul LCD. Selectaţi programul dorit. Funcţiile celor 12 meniuri vor fi explicate mai jos. 

1.  

Programul de bază

: pentru pâinea albă şi de secară. Pâinea are o consistenţă compactă. Puteţi 

intensifica culoarea prin tasta 

COLOR

 .          

2.  

Programul  Pâine  franţuzească

:  pentru  pâinea  uşoară  din  făină  fină.  Pâinea  franţuzească 

necesită o temperatură şi un program special pentru a avea o crustă crocantă. Nu este recomadat 
să se folosească la reţete la care se foloseşte unt, margarină sau lapte. 

3.  

Programul Făină integrală

:pâinea din făină integrală este o pâine pe bază de drojdie, care are în 

componenţă  o  cantitate  semnificativă  de  făină  integrală.  Pâinea  din  făină  integrală  este  mai 
nutritivă deoarece făina este măcinată cu tot cu tărâţe. Pâinea din făină integrală este are o culoare 
închisă (chiar foarte închisă atunci când este folosită toată făina integrală) şi este mult mai gutoasă 
şi sănătoasă decât cea din făină rafinată (chiar dacă nutrienţii „care se pierd în timpul procesului 
sunt adăugaţi ulterior).   

4.  

Programul  Pâine  Rapidă

:  frământare,  creştere  şi  coacerea  unei  franzele  într-un  timp  mai  scurt 

decât cel necesar meniului de bază. Însă pâinea coaptă în această setare este de obicei mai mică, 
cu o textură densă. 

5.  

Programul  Păine  Dulce

:  acest  program  este  destinat  coacerii  unei  pâini  bogate  în  zaharuri, 

grăsimi  şi  proteine  care  duc  la  intensificarea  culorii  închise  a  crustei.  Datorită  procesului  mai 
îndelungat de creştere pâinea va fi uşoară şi mai puţin densă.   

6.   Programul Ultra Rapid

: Franzela este frământată, creşte şi este coaptă într-un timp scurt, având 

o textură mai densă.  

7. 

Programul  Pâine  fără  Gluten

:  Ingredientele  pentru  o  pâine  fără  gluten  sunt  unice.  Chiar  dacă 

sunt pâini cu drojdie, coca seamănă mai mult cu un aluat.  De asemenea, este foarte important să 
nu frământaţi prea mult coca pentru pâinea fără gluten. Pâinea creşte o singură dată, iar datorită 
conţinutului  bogat  în  umezeală,  timpul  de  coacere  este  mai  mare.  Ingredientele  suplimentare 
trebuie adăugate la începutul programului alături de ingredientele de bază.   Gem: marmelade şi 
gemuri fierte. Puteţi tăia bucăţele fructe sau legume înainte de a le pune în tava pentru pâine. 

8.   Programul Aluat

: (culoarea şi dimensiunea franzelei nu sunt valabile): 

 

Presupune  frământarea  şi  creşterea,  dar  fără  coacere.  Scoateţi  aluatul  şi  utilizaţi-l  pentru  a  face 
chifle de pâine, pizza, pâine aburită, etc. 

9.  

Programul    Dulceaţă

:  (culoarea,  dimensiunea  franzelei  şi  programul  de  întârziere  nu  sunt 

valabile):  Apăsaţi  butonul 

START/STOP 

pentru  începerea  programului.  Maşina  de  pâine  este 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1210BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"