Gorenje BM1210BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 27

Хлебопечки Gorenje BM1210BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 103
Загружаем инструкцию
background image

 

27 

 

2.   French

:  For  light  breads  made  from  fine  flour.  French  bread  requires  special  timing  and 

temperatures to achieve that wonderful crispy, nicely browned crust. This is not suitable for baking 
recipes requiring butter, margarine or milk.

 

3.   Whole wheat

: Whole wheat bread is a yeast bread that is made with a significant portion of whole 

wheat flour (50% or more), rather than with all white bread flour. Breads made from whole wheat 
flour are more nutritious because the flour is milled from the entire wheat berry (including the bran 
and  the  germ).  Using  whole  wheat  flour  produces  a  bread  that  is  brown  to  dark   brown  in  color 
(when all whole wheat flour is used), and the breads are more flavorful and healthful than breads 
made with refined white flours (even 

though “lost” nutrients are added back into white flours). 

4.   Quick

 (the loaf size and delay time are not applicable):  

 

Kneading, rise and baking loaf within the time less than Basic bread. But the bread baked on this 
setting is usually smaller with a dense texture. 

5.   Sweet:

  The  Sweet  Breads  settings  are  for  baking  breads  with  high  amounts  of  sugar,  fats  and 

proteins, all of which tend to increase browning. Due to a longer phase of rising the bread will be 
light and airy.           

 

6.   Ultra fast

 (the delay time is not applicable): 

 

Kneading, rise and baking loaf in a shortest time. Usually the bread made is smaller and rougher 
than that made with QUICK program. 

7. 

Gluten  free

:  The  ingredients  to  create  gluten-

free  breads  are  unique.  While  they  are  “yeast 

breads,” the dough is generally wetter and more like a batter. It is also important not to over-mix or 
over-knead gluten-free dough. There is only one rise, and due to the high moisture content, baking 
time  is  increased.  Mix-ins  must  be  added  at  the  very  beginning  of  the  cycle  with  other  basic 
ingredients. 

 

8.   Dough

 (the color and loaf size are not applicable):  

 

Kneading  and  rise,  but  without  baking,  remove  the  dough  and  use  for  making  bread  rolls,  pizza, 
steamed bread, etc. 

9.   Jam

  (the  color,  loaf  size  and  delay  time  are  not  applicable.  Directly  press 

START/STOP

  button 

once to begin working): 

 

The  bread  maker  is  a  great cooking  environment for  homemade  jams  and chutneys.  The  paddle 
automatically  keeps  the  ingredients  stirring  through  the  process,  they  make  a  wonderful 
complement to freshly baked bread! 

10.   Cake

: Kneading, rise and baking, but rise with soda or baking powder. 

11.   Sandwich

:  Kneading,  rise  and  baking  bread  for  making  sandwich,  for  baking  light  texture  bread 

with a thinner

 

crust. 

12.   Bake

:  (the  loaf size  and  delay  time  are  not  applicable,  but  the  operation time can  be  adjusted  by 

pressing  “

TIME

”or  “

TIME

”  button,  press  the  “

TIME

”  or  “

TIME

”  button  once,  the  time  will 

increase or decrease 1 minute. The adjusted time range is 10-60 minutes):  

 

For additional baking of breads that are too light or not baked through, in this program there is no 
kneading or rising. 

Colour 

With the button you can select 

LIGHT

MEDIUM 

or 

DARK 

colour of the crust. You will hear a short beep 

after each press. 
This button is used only for the programs 

BASIC, FRENCH, WHOLE-WHEAT, QUICK, SWEET, ULTRA 

FAST, GLUTEN FREE, CAKE, SANDWICH 

and

 BAKE.  

Loaf  

Press this button to select the size of the bread: 

900g

,

 1200g 

when you select the desired size, the LCD 

will display the corresponding size. Please note the total operation time may vary with the different loaf 
size. This button is not applicable for the some programs, the details refer to the corresponding program 
described in above section “

MENU

”. 

Time 

If you do not strat baking immediately, you can use the button to set the delay time.  

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1210BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"