Bertazzoni PRO90 6 MFE S XT - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Плита Bertazzoni PRO90 6 MFE S XT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 50
Загружаем инструкцию
background image

18 

 

 

 

 

released in the area shown on the ceramic hob. The 5 cooking zones are of HIGH- 

 

 

 

LlGHT type and start to heat up a few seconds after they are switched on. The heat  

 

 

 

level of each zone can be regulated from the minimum to the maximum setting using  

 

 

 

the knobs on the front panel. 
Underneath each cooking zone there is a coil called an inductor, supplied with power 
by an electronic system, which generates a variable magnetic field. When a pan is 
placed inside this magnetic field, the highfrequency currents concentrate directly on 
the bottom of the pan and produce the heat needed to cook the foods. 
The 5 lights between the cooking zones come on when the temperature of one or 
more cooking zones exceeds 60° C.. The lights go out when the temperature drops 
to below about 60° C. 
 
 
 
 
 

 

                                              

 

                                                   90x60 or 100x60 model 

 

 

 
                         Power rating (5 zones model) 

 

Zone number:

 

Power absorption

 

Diameter

 

Normal operation:

With power function:

 

1100 W 

1400 W 

160 mm 

1100 W 

1400 W 

160 mm 

1400 W 

2000 W 

200 mm 

2300 W 

3000 W 

250 mm 

2300 W 

3000 W 

200 mm 

 

When the hob is used for the first time, it should be heated to its maximum 
temperature for long enough to bum off any oily residues left by the manufacturing 
process, which might contaminate foods with unpleasant smells. 

 

Types of pans   

This type of appliance can only operate with pans of special kinds. 

The bottom of the pan must be iron or steel/iron to generate the magnetic field 
necessary for the heating process. 
Vessels made from the following materials are not suitable: 
glass; 
porcelain; 
pottery; 
steel, aluminium or copper without magnetic bottom; 
To check that a pan is suitable, simply place a magnet close to its bottom: 
if the magnet is attracted, the pan is suitable for induction cooking. If no magnet is to 
hand, put a little water in the pan, place it on a cooking zone and switch it on. If the 
symbol appears on the display instead of the power, the pan is not suitable. 
The pans used for cooking must have certain minimum diameters to ensure 
satisfactory operation. 
Pans larger than the cooking zones can also be used, but it is important to ensure 
that the bottom of the pan does not touch other cooking zones, and that it is always 
centred over the perimeter of the cooking zone (Fig.18A-18B). 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PRO90 6 MFE S XT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"