Miele DGC6800X - Инструкция по эксплуатации - Страница 125

Пароварки Miele DGC6800X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 196
Загружаем инструкцию
background image

Roasting

125

Roasting tips

Insert the grease filter into the back
wall.

Frozen meat must be defrosted be-
fore it is cooked.

Always defrost meat before roasting.

Remove skin and sinew before roast-
ing.

Season the meat to taste and dot
with butter, or in the case of game,
bard with rashers of streaky bacon.

Tip: 

 Game can be marinated overnight

e.g. in buttermilk, to tenderise it.

If you are cooking several pieces of
meat together, select pieces that are
similar in size.

Roast meat on the rack above the
universal tray. The meat juices will
collect in the tray and can then be
used to make a gravy or sauce.

Allow a standing time of approx. 10
minutes before carving meat to allow
the meat juices to be evenly distrib-
uted.

We recommend 

Combi mode

 

 

|

 

Fan

plus

 

 and 

Combi mode

 

 

|

 

Conven-

tional heat

 

 for roasting.

If you wish to use other functions you
can enter your cooking stages as a
User programme (see "User pro-
grammes").

Combination mode 

The lower the temperature in the oven,
the longer the cooking duration and the
more tender the result.

Lean meat

The addition of steam prevents the sur-
face of lean meat from drying out. Ex-
cellent results can be achieved when
using 5 cooking stages for the pro-
gramme.

– Cooking stage 1: pre-heat the oven

with the rack above the universal tray.

– Cooking stage 2: brown the meat.

– Cooking stage 3: adjust the temper-

ature to a temperature suitable for
continued roasting.

– Cooking stage 4: cook until tender.

– Cooking stage 5: continue cooking to

the required level of "doneness".

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Miele DGC6800X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"