Bosch MFW 3520G (W) - Инструкция по эксплуатации - Страница 88

Мясорубки Bosch MFW 3520G (W) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 244
Загружаем инструкцию
background image

88 

no

 

Oppskrifter 

■ Tørk basismaskinen ren med en myk, 

fuktig klut og gni den deretter tørr.

■ Ta fra hverandre de benyttede påsat-

sene i motsatt rekkefølge (se „Forbere-

delse“ for den aktuelle påsatsen).

■ Rengjør alle tilbehørsdelene med såpe-

vann og en myk klut/svamp, eller med 

en myk børste.

■ Alle delene må tørkes.

Merknader:

Metalldelene må umiddelbart tørkes 

godt av og beskyttes mot rust med litt 

matolje.

Ved bearbeiding av f.eks. gulrot kan det 

oppstå misfarging av plastdelene. Det 

kan fjernes med noen dråper matolje.

Oppskrifter

Kebbe

Merk (MFW36.../MFW38...): 

Innstill hastigheten på hastighet 

2

 (hurtig) 

for alle arbeidstrinn.

Deigpute:

500 g lamm, skåret i strimler

500 g bulgurhvete, vasket og avdryppet

1 liten løk, hakket

■ Bearbeid skiftevis lammekjøtt og hvete 

med kjøttkvernen (fin hullskive).

■ Deigen blandes godt, løken blandes inn.

■ Bearbeid blandingen to ganger til med 

kjøttkvernen.

Fylling:

400 g lammekjøtt, skåret i strimler

2 middels store løk, hakket

1 spiseskje olje

1 spiseskje mel

2 teskjeer piment

salt og pepper

■ Bearbeid lammekjøttet med kjøttkvernen 

(fin hullskive).

■ Løken stekes gulbrun.

■ Lammekjøttet tilsettes og 

gjennomstekes.

■ De øvrige ingrediensene tilsettes.

■ Alt må koke litt i ca. 1–2 minutter.

■ Overflødig fett helles av.

■ Fyllingen må avkjøles.

Tilberedning av “kebbe”:

■ Bearbeid blandingen for deigputene 

med kebbe-formeren.

■ Det må skjæres av 7,5 cm lange stykker 

av den hule deigrullen.

■ En ende av deigputen trykkes sammen.

■ Litt fyllmasse trykkes inn i åpningen, og 

den andre enden på deigputen trykkes 

også sammen.

■ Oljen varmes opp (ca. 180 °C), og 

deigputene frityrstekes i ca. 6 minutter til 

de er gulbrune.

Marsipan

Merk (MFW36.../MFW38...): 

Innstill hastigheten på hastighet 

2

 (hurtig) 

for alle arbeidstrinn.

210 g mandler (grovmalte)

210 g melis

litt rosenvann

1 dråpe mandelolje

■ Bland mandler og melis godt.

■ Del blandingen i 6 like porsjoner 

(hver på ca. 70 g).

■ Forbered basismaskinen med 

kjøttkvern-påsatsen og den fine 

hullskiven (2,7 mm – avhengig av 

modell 

X

 ”Reservedeler og tilbehør” se 

side 90

).

■ Ha den første porsjonen på matebrettet 

og slå maskinen på.

■ Ha i en ny porsjon hvert 5. sekund, til alt 

er ferdig bearbeidet.

■ Tilsett deretter litt rosenvann og 1 dråpe 

mandelolje, bland ingrediensene og la 

det hele stå i ro.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFW 3520G (W)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"