Ariete 1588/05 Vintage - Инструкция по эксплуатации - Страница 13

Миксеры Ariete 1588/05 Vintage - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 89
Загружаем инструкцию
background image

E N

- 13 -

DESCRIPTION OF THE APPLIANCE (Fig. 1)

A Arm

Tilt-back head lever

Speed regulation dial

D Appliance 

body

E Bowl
F Whisk
G Dough 

hook

H Beater

Splash guard lid

INSTRUCTIONS FOR USE

MAXIMUM ALLOWED AMOUNTS AND SPEED

1 Kg

Maximum amount of flour which must not be exceeded in any case

1,7 Kg

Maximum absolute amount which must not be exceeded in any case (for 
further details, refer to the paragraph RECIPES) 
Maximum allowed speed with the dough hook (G)

Maximum allowed speed with the beater (F)

Maximum allowed speed with the whisk (H)

WARNINGAfter removing appliance from packaging and before using appliance for the first 
time, wash thoroughly all those appliance parts that will come into contact with food using 
water and mild detergent. 
-  Lower lever (B) towards 

 symbol in order to raise tilt-back head (A) until fastened (Fig. 2).

-  Insert bowl (E) onto appliance base (D) so that the slots located on the bowl completely fit into the 

settings provided on the body of the appliance. Turn clockwise to fasten the bowl (E) (Fig. 3).

-  Insert the appropriate splash guard lid (I) that prevents liquid food from spilling out on the arm (A) 

by turning it till the end. (Fig. 4).

-  According to the type of ingredient to be processed, insert beater onto motor base located on 

appliance body (D) (Fig. 5), turning it counter clockwise to fasten it so that the shaft located on the  
motor base fits into seat located on the beater (Fig. 6).

  The appliance has three types of mixing attachment:
  Whisk (F): to whisk egg whites, cream, instant puddings and ready mixes for cakes and desserts; 

to cream butter or margarine with sugar (use butter or margarine at room temperature); to mix 
eggs, for sponge cakes and other light cakes.

  Dough hook (G): for all types of mix (pizza, bread, pastry, etc.).
  Beater (H): for soft cake mixes.
-  Raise tilt-back head (A) to pour ingredients into bowl (E).
-  Lower lever (B) again and lower head (A) at the same time (Fig. 7).

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Ariete 1588/05 Vintage?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"