Миксеры Ardesto KSTM-8043 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN
33
• You can make a egg glaze before baking.
• Bake in a preheated oven at 200 °C for approximately 40-50 minutes or until the bread is
golden in colour.
• Allow the baked bread to cool down for 15 to 20 minutes and then remove it from the
baking pan. Allow the loaf to cool down completely before cutting it, to prevent it from
collapsing.
Egg glaze for bread dough
1 egg, lightly beaten
2-3 tablespoons of water
• Mix both ingredients together until a smooth mixture is formed. Do not whip. If
necessary strain through a sieve. Brush the egg glaze on to the bread dough before
baking.
Focaccia (2-4 portions)
3 cups (450 g) of bread flour
1 teaspoon of salt
2 teaspoons of sugar
2 teaspoons of instant yeast 2 tablespoons of olive oil
1 cup (250 ml) of water
For glazing:
2 tablespoons of olive oil
1 tablespoon of coarse salt
2 tablespoons of black olives, sliced
• Use the kneading hook A1 .
• In the mixing bowl, mix the flour, salt, sugar and yeast.
• Set the speed to 1-2 and slowly add water and oil into the dry mix. Leave it to knead until
a dough starts to form.
• Move the dough on to a lightly floured rolling board and thoroughly knead by hand until
a fine smooth dough forms.
• Place the dough into a large bowl and cover with plastic wrap. Allow it to rise in a warm
place for about 20 minutes or until the dough doubles in size.
• Take the risen dough out of the bowl and knead once more on a lightly floured rolling
board.
• Place the dough into a lightly greased Teflon baking pan of dimensions 20 x 30 cm and
roll into the shape of the baking pan.
• Lightly cover with plastic wrap and allow it rise in a warm place for about 20-30 minutes
or until the dough has risen a little. Remove the plastic wrap.
• Brush the dough with olive oil and sprinkle on the coarse salt and sliced olives.
• Bake in a preheated oven at 200 °C for approximately 30-35 minutes or until the focaccia
bread is golden in colour.
• After taking it out of the oven, allow it to cool down on a metal rack.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 