Ardesto KSTM-8043 - Инструкция по эксплуатации - Страница 27

Миксеры Ardesto KSTM-8043 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

EN

27

Rye flour

It is very popular in bread making. It contains a large amount of mineral compounds, but 

has a low protein content and so it is usually combined with wheat flour to ensure that the 

bread rises well.

Gluten flour

It is produced by extracting gluten from wheat grains. Adding gluten flour can improve the 

texture and quality of the bread when using a flour with a lower protein content.

BREAD MIXES

They contain flour, sugar, dried milk, salt and other ingredients such as bread improver. 

Usually water and yeast is added.

BREAD IMPROVER

It is available in supermarkets and health food stores. The ingredients contained in bread 

improver are usually food processing industry acids such as ascorbic acid (vitamin C) and 

enzymes (amylase) extracted from wheat flour.

Bread improver will help in firming up the dough, thus achieving a larger size loaf and finer 

texture. The bread is more stable and lasts longer.

SUGAR

It provides sweetness, flavour and a brown colour to the bread crust. It is added to yeast. 

White sugar, brown sugar or honey are suitable.

DRIED MILK AND DAIRY PRODUCTS

They enrich the taste and increase the nutritional value of the bread. Dried milk is suitable 

and easy to use. Store it in an air-tight container in the refrigerator. Likewise, dried soya 

milk may be used but it makes the bread tougher. Fresh milk should not be substituted 

unless indicated in the recipe otherwise.

SALT

It is an important ingredient for baking bread. It increases the absorption capacity of the 

dough, improves kneading, supports gluten development and has an effect on the shape 

of the loaf, texture of the crumb, taste and increases the lifetime of the bread. Measure it 

out carefully as it prevents the bread from rising.

FAT

Adds flavour and retains moisture. Vegetable oils such as safflower, sunflower or rape seed 

oil may be used. Oils can be substituted for by butter or margarine, however the crust 

colour may become yellowish.

YEAST

It is used as a leavening agent. The recipes in this user’s manual use dried yeast. Prior to 

using dried yeast, always check the use-by-date because yeast with an expired use-by-date 

may cause the dough not to rise.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Ardesto KSTM-8043?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"