Ardesto KSTM-8043 - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Миксеры Ardesto KSTM-8043 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

EN

31

RECIPES

Sponge cake

4 eggs, separated egg whites from yolks L of a cup of caster sugar

1 cup (150 g) of medium-fine flour with baking powder, sieved 3 tablespoons of water

•    Use the whisk A2 .

•    Set the speed level to 6 and whisk up the egg whites into a thick foam. Reduce the speed 

level to 1 and slowly add sugar until the foam thickens and stops to be smooth.

•    Add the egg yolks and mix carefully.

•    Set the speed level to 1 and intermittently add flour and water. Whisk until the 

ingredients combine.

•    Pour the dough into a pre-prepared greased and floured baking pan.

•    Bake in a preheated oven at 180 °C for approx. 20-25 minutes.

•    Allow the baked sponge cake to cool down on a metal rack.

Vanilla batter dough cake

125 g of butter, softened I’ of a cup of caster sugar

1 teaspoon of vanilla essence

2 eggs

2 cups (300 g) of medium-fine flour with baking powder, sieved I of a cup of milk

•    Use the beater A3 .

•    Set the speed to 6 and beat the butter together with sugar until the mixture is fluffy and 

smooth.

•    Add the vanilla essence, eggs one after the other and beat them thoroughly.

•    Reduce the speed to 2 and slowly intermittently add flour and milk and beat until a 

smooth dough forms.

•    Pour the dough into a pre-greased and floured baking pan with a diameter of 22 cm.

•    Bake in a preheated oven at 180 °C for approximately 45-50 minutes or until the dough is 

golden in colour.

•    Allow the baked cake to cool down on a metal platter.

Butter biscuits (approx. 40 pcs)

125 g of butter, softened I of a cup of caster sugar 1 teaspoon of vanilla essence

1 egg

2 cups (300 g) of medium-fine flour 1 teaspoon of baking powder

•    Use the beater A3 .

•    Set the speed to 6 and beat the butter until smooth. Add sugar, vanilla essence and the 

egg. Beat until a light smooth mixture is created.

•    Mix the flour and the baking powder.

•    Set the speed to 2 and gradually add the flour until everything is properly combined into 

a single mass. Do not, however, beat for too long.

•    Use a teaspoon to form small balls and lay them out evenly on to a lightly greased or 

parchment paper covered baking tray. Leave sufficient room around each ball. Using a 

lightly floured fork, push down each of the balls.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Ardesto KSTM-8043?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"