Ardesto KSTM-8043 - Инструкция по эксплуатации - Страница 32

Миксеры Ardesto KSTM-8043 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

EN

32

•    Bake in a preheated oven at 190 °C for approximately 12-15 minutes or until the biscuits 

are lightly golden in colour.

•    Take the biscuits off the baking tray and leave to cool down on a metal rack.

Cream snow puffs (20-24 pcs)

4 egg whites

1 cup of caster sugar

•    Use the whisk A2 .

•    Set the speed level to 6 and whip up a thick snow from the egg whites. Lower the speed 

to level 1 and carefully add half the sugar and whip it in. Then add the remaining sugar.

•    Using a spoon, apply a small amount of the snowy mixture on to a lightly greased baking 

tray. Leave about 3 cm around the individual pieces so that they do not bake to one 

another.

•    Bake in the oven at 120 °C about 1 to 1» hours or until the snow puffs are dry. To avoid 

burning them, do not, however, bake then too long. Take them off the baking tray and 

put them aside to cool down and store them in an air-tight container.

Note:

 

You can use a decorating tool to create larger snow puffs. This may necessitate a 

longer baking time.

White bread

4 cups (600 g) of bread flour 3 tablespoons of dried milk 1» teaspoons of salt 1» 

tablespoons of sugar

1 teaspoon of bread improver

2 teaspoons of instant yeast 2 tablespoons of oil

1 cups (375 ml) of water additional bread flour for hand kneading

•    Use the kneading hook A1 .

•    In the mixing bowl, mix the flour, dried milk, salt, sugar, bread improver and the instant 

yeast.

•    Set the speed to 1-2 and slowly add water and oil into the dry mix. Leave it to knead until 

a dough starts to form.

•    Move the dough on to a lightly floured rolling board and thoroughly knead by hand until 

the dough is sufficiently fine and smooth.

Note:

 

At this stage, the dough should be very well kneaded so that gluten is formed, which 

gives the dough the correct elasticity and helps it to rise.

• Place the dough into a large bowl and cover with plastic wrap. Allow it to rise in a warm 

place for about 20 minutes or until the dough doubles in size.

•    Take the risen dough out of the bowl and knead once more on a lightly floured rolling 

board.

•    Place the dough into a baking pan. Cover with plastic wrap and allow it rise in a warm 

place for about 30-40 minutes or until the dough has risen sufficiently. Remove the 

plastic wrap.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Ardesto KSTM-8043?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"