Ardesto KSTM-8043 - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Миксеры Ardesto KSTM-8043 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

EN

29

How to prepare a yeast starter

•    Pour the amount of warm water indicated in the recipe into a clean glass bowl. Then add 

the necessary amount of fresh or pressed yeast together with 1 teaspoon of sugar and 

one teaspoon of flour. Carefully mix everything together and cover with a plastic bag. 

Leave it in a warm place (30 °C) for approximately 30 minutes or until the mixture foams 

up. This mixture should be used immediately.

Rising in a warm location

•    Yeast, whether it be during fermentation or in the dough, requires heat to gain in 

volume. Create a warm place for rising your dough by placing a metal baking tray onto 

a bowl with sufficiently hot water. Place the prepared dough on to the baking tray and 

cover with a lightly greased thicker plastic bag or a kitchen wiping cloth. A warm location 

without a draft is required for dough to rise. Allow the dough to rise until it doubles in 

volume.

CAKE AND PASTRY DOUGH - INGREDIENTS

FLOUR

Flour used for cakes and fine pastries should have a lower protein (gluten) content, than 

flour used for baking bread.

Medium-fine and fine flour

This flour has a lower protein (gluten) content and gives the baked goods, such as cakes, 

tarts, fine pastry, pancakes a finer texture.

Flour with baking powder

It is a mixture of flour and leavening agents such as baking powder. To make 1 cup of the 

flour and baking powder mixture, mix 1 cup of flour with 2 teaspoons of baking powder.

Whole wheat flour

Contains bran and wheat germ and may be used in doughs for tarts and pies. The texture 

of a product made from whole wheat flour will be denser.

Corn flour

It is made from corn and is used for certain baked goods to which it loans a finer texture. It 

may be used to thicken sauces and desserts.

Rice flour

It is made from rice and is used to make the texture of baked goods finer, for example for 

shortcrust pastry.

BAKING POWDER

It is used as a leavening agent in baking.

BAKING SODA

It is known as sodium bicarbonate. It can be used as an additional leavening agent or for 

darkening certain baked goods.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Ardesto KSTM-8043?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"