Samsung MC32K7055CT - Инструкция по эксплуатации - Страница 229

Микроволновые печи Samsung MC32K7055CT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 256
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek  37

Pechdan f

oy

dalanish

8. 

Isitish va pishirish

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Ko'rsatmalar

8-1
Tayyor taom (Sovitilgan)

300-350 g
400-450 g

Taomni keramik patnisga joylashtiring va ustini oziq-
ovqat plyonkasi bilan yoping. Ushbu dastur tarkibi 3 ta 
komponentdan iborat taomlar uchun tavsiya etiladi (masalan, 
qaylali go'sht, sabzavot va kartoshka, guruch yoki makarondan 
iborat garnirlar). 2-3 daqiqa kuting.

8-2
Muzlatilgan pitsa

300-350 g
400-450 g

Muzlatilgan pitsani pastki tokchaga joylashtiring. 
Tayyorlagandan keyin 2-3 daqiqa kuting.

8-3
Muzlatilgan lazanya

400-450 g
600-650 g

Muzlatilgan lazanyani mos o'lchamdagi pechga mo'ljallangan 
idishga soling.
Idishni aylanuvchi patnisga qo'ying.  
Tayyorlagandan keyin 3-4 daqiqa kuting.

8-4
Kish (Sovitilgan)

600-650 g

Bu dastur sovitilgan kishga mos keladi. O‘ramidan ochib, 
idishga soling. Pastki tokchaga qo‘ying.
Tayyorlagandan keyin 1-2 daqiqa kuting.

8-5
Qovurilgan tovuq

1100-1200 g
1200-1300 g

Sovitilgan tovuqni yog' bilan yog'lang va ziravorlar seping. 
To‘shini pastga qaratgan holda pastki tokchaning o‘rtasiga 
joylashtiring. Pech tovushli signal berishi bilan ag'daring. 
Tayyorlash jarayonini davom ettirish uchun 

Start

 tugmasini 

bosing. 5 daqiqa kuting.

9. 

Achitqili xamir

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Ko'rsatmalar

9-1
Pitsa xamiri

300-500 g

Xamirni mos idishga soling va pastki tokchaga o'rnating. 
Alyumin folga bilan yoping.

9-2
Tort xamiri

500-800 g

Xamirni mos idishga soling va pastki tokchaga o'rnating. 
Alyumin folga bilan yoping.

9-3
Non xamiri

600-900 g

Xamirni mos idishga soling va pastki tokchaga o'rnating. 
Alyumin folga bilan yoping.

10. 

Yogurt

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Ko'rsatmalar

0-1
Kichkina piyolalar

500 g

150 g tabiiy yogurtni 5 ta sopol kosacha yoki kichkina 
shisha bankalarga tekis taqsimlang (har biri 30 g). Har bir 
kosachaga 100 ml sut qo‘shing. Uzoq vaqt saqlanuvchi sutdan 
foydalaning (xona haroratidagi; yog‘liligi 3,5 %). Har birini 
oziq-ovqatlar uchun mo'ljallangan plyonka bilan yoping va 
aylanuvchi patnisga joylashtiring. Tugallagandan keyin 6 soat 
muzlatgichga qo'ying.
Ilk marta tayyorlaganda quruq yogurt bakteriyalaridan 
foydalanishni tavsiya qilamiz.

0-2
Katta miska

500 g

150 g tabiiy yogurtni 500 ml uzoq vaqt saqlanuvchi sut bilan 
aralashtiring (xona haroratidagi; yog‘liligi 3,5 %). Katta shisha 
miskaga tekis quying. Oziq-ovqatlar uchun mo'ljallangan 
plyonka bilan yoping va aylanuvchi patnisga joylashtiring.
Tugallagandan keyin 6 soat muzlatgichga qo'ying.
Ilk marta tayyorlaganda quruq yogurt bakteriyalaridan 
foydalanishni tavsiya qilamiz.

MC32K7055CT_BW_DE68-04443A-02_RU+UK+KK+UZ.indb   37

2017-02-01     2:21:58

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung MC32K7055CT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"