Микроволновые печи Samsung MC32K7055CT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24 O'zbek
Pechdan f
oy
dalanish
Pechdan foydalanish
2.
Tushlik
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-1
Borsh
700-750 g
275 ml go‘sht bulyoni, 150 g oqbosh karam,
½ o‘rtacha piyoz, ½ o‘rtacha lavlagi, ½ o‘rtacha
sabzi, 2-3 dona sarimsoq, 2 qoshiqcha tomat
pastasi, 2-3 qoshiq kubik shaklidagi ko‘kpiyoz, 1 ta
dafna bargi, ta’bga ko‘ra tuz va qalampir, ustiga
quyish uchun smetana
Ko'rsatmalar
Karam, sabzi va piyozni archib, yuving. Yupqa qalamcha qilib to‘g‘rang.
Hammasini katta shisha idishga solib, ustidan qaynab turgan bulyonni
quying. Sho‘rvaga tuz, qalampir, dafna bargi va tomat pastasi
solib, aralashtiring. Qopqoq bilan yoki plastik folga bilan o‘rang.
Mikroto‘lqinli pechga solib, Start tugmasini bosing. Tayyor sho‘rvaga
maydalangan ko‘katlar va sarimsoqni solib, bir necha daqiqaga
qopqog‘ini yopib qo‘ying.
2-2
Shchi karam sho'rvasi
1400-1500 g
150 g oq karam, ½ sabzi, 1 ta piyoz, 3 ta kichkina
kartoshka, 1½ qoshiq tomat pastasi, 500 ml mol
go‘shtidan yoki tovuq bulyoni, 1 ta dafna bargi,
ta’bga ko‘ra tuz va murch
Ko'rsatmalar
Sabzavotlarni yuvib, archib, to‘g‘rang: karam, piyoz, sabzini qalamcha
qilib, kartoshkani yupqa bo‘lak qilib kesing. Tayyorlangan sabzavotlarni
chuqur idishga solib, ustidan bulyonni quying. Mikroto‘lqinli pechga
solib, Start tugmasini bosing. Signal berilganidan so‘ng chiqarib olib,
sho‘rvaga tomat pastasi, dafna bargi qo‘shing. Ta’bga ko‘ra tuz va
qalampir qo‘shing. Mikroto‘lqinli pechga solib, yana Start tugmasini
bosing.
Dasturxonga tortishdan avval 2-3 daqiqa kuting.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-15
Krupenik
400-500 g
100 g grechixa yormasi, 100 g uy pishlog‘i, 60 g
smetana, 70 g shakar, 1 ta tuxum, 2 ta biskvit,
100 ml suv
Ko'rsatmalar
Grechixani idishga solib, suv quying va mikroto‘lqinli pechda 5 daqiqa
davomida 600 vatt quvvatda pishiring. Biskvitlarni qo‘lda maydalab
tashlang. Ushoqning yarmini pishirish qolipiga soling. Qaynatilgan
grechixa, tuxum, shakar va uy pishlog‘ini chuqur idishda aralashtiring.
Xamirni qolipga soling, ustidan qolgan ushoqni seping.
Mikroto‘lqinli pechga solib, Start tugmasini bosing.
Smetana bilan dasturxonga torting.
MC32K7055CT_BW_DE68-04443A-02_RU+UK+KK+UZ.indb 24
2017-02-01 2:21:57