Микроволновые печи Samsung MC32K7055CT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

18 O'zbek
Pechdan f
oy
dalanish
Pechdan foydalanish
Nozik qovurish dasturlaridan foydalanish
11 ta
Здоровое поджаривание (Nozik qovurish)
funksiyasi oldindan dasturlashtirilgan tayyorlash vaqtlarini o‘z
ichiga oladi. Ular uchun tayyorlash vaqtini yoki quvvat darajasini belgilash talab etilmaydi.
Funksiyalarni tanlash
doiraviy shkalasini
burash orqali Nozik qovurish toifasini sozlash mumkin.
MUHIM
Faqat mikroto'lqinli pechda foydalanish uchun xavfsiz bo'lgan qabul qiluvchilardan foydalaning.
Eshikni oching. Tayyorlanayotgan taomni aylanuvchi patnisning markaziga qo'ying. Eshikchani yoping.
1
1. Здоровое поджаривание (Nozik qovurish)
tugmasini
bosing.
3
2
4
2.
Tayyorlash toifasini tanlash uchun
Funksiyalarni tanlash
doiraviy shkalasini
burang. Shu vaqtda taom toifasini
tanlash uchun
Funksiyalarni tanlash doiraviy shkalasini
bosing.
1 - Kartoshka/Sabzavotlar
2 - Dengiz mahsulotlari
3 - Tovuq
3. Funksiyalarni tanlash doiraviy shkalasini
buragan
holda tayyorlanayotgan taom turini tanlang. Avvaldan
dasturlashtirilgan turli qizdirish rejimlarining bayoni keyingi
sahifadagi jadvalda keltirilgan. Shu vaqtda taom turini
tanlash uchun
Funksiyalarni tanlash doiraviy shkalasini
bosing.
4. Funksiyalarni tanlash doiraviy shkalasini
buragan holda
porsiya miqdorini tanlang.
Kod/Taom
Porsiya hajmi
Ko'rsatmalar
H10
Qo‘lbola kichik kish
400-500 g
•
Tarkibi
Xamiri
200 g oddiy un, 80 g sariyog‘, 1 ta tuxum, 30 g bekon,
60 g qaymoq, 60 g krem fresh, 2 ta tuxum, 40 g
qirilgan pishloq, tuz va qalampir
•
Usuli
Xamir qorish uchun un, sariyog‘ va tuxumlarni idishga
solib, xamir qoring, keyin uni muzlatgichga
30 daqiqaga qo‘yib qo‘ying. Xamirni olib, sariyog‘ bilan
yog‘langan metall qoliplarga soling (6 ta kichkina
kishga o‘xshagan keks). Qaymoq, bekon, krem
fresh, tuxum, pishloq, tuz va qalampirni aralashtirib,
uni qoliplarga quying. Pastki tokchaga qo‘ying.
Tayyorlangandan keyin 5 daqiqa kuting.
MC32K7055CT_BW_DE68-04443A-02_RU+UK+KK+UZ.indb 18
2017-02-01 2:21:56