Кофемашина Krups Intuition Preference+ EA875E10 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

265
FR
NL
NO
FI
IT
EL
SK
PL
UK
DE
EN
DA
SV
ES
PT
CS
HU
RU
RO
HR
BG
ПРИГОТВЯНЕ НА ДРУГИ НАПИТКИ
НАПИТКИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ПРИГОТВЯТ С ТАЗИ МАШИНА:
Напитки
Приблизителен
размер
Възможни обеми
Сила
на кафето
Ристрето
Късо еспресо с плътност
25 ml
20 – 40 ml
Еспресо
Наситеното еспресо с ясно изразен аромат
е покрито с леко горчива пяна с карамелен
цвят
40 ml
40 – 70 ml
Лунго
Дълго еспресо с карамелена пяна
70 ml
70 – 100 ml
Допио
Двойно еспресо с кехлибарена пяна
100 ml
40 – 140 ml
Дълго кафе
С по-високо съдържание на кофеин, но по-
леко на вкус. Много предпочитано сутрин
120 ml
80 – 180 ml
Американо
Двойно дълго еспресо в комбинация
с гореща вода
120 ml
90 – 150 ml
Еспресо макиато
Еспресо с тънък слойпяна от мляко
M = 60 ml
L = 80 ml
XL = 100 ml
60 - 100 ml
Капучино
Балансирана напитка с мляко, кафе и пяна
M = 120 ml
L = 180 ml
XL = 240 ml
120 – 240 ml
Разпенено мляко
Голяма доза мляко с млечна пяна
M = 120 ml
L = 160 ml
XL = 200 ml
120 – 200 ml
Бяло кафе
Кафе с разпенено на пара мляко и
млечна пяна
M = 160 ml
L = 200 ml
XL = 240 ml
160 - 240 ml
Кафе лате
Пяна с фин аромат на кафе
M = 200 ml
L = 280 ml
XL = 350 ml
200 – 350 ml
Лате макиато
Гурме еспресо с млечна пяна
M = 190 ml
L = 250 ml
XL = 340 ml
190 – 240 ml
Запарка
Вода, загрята до идеалната температура
за запарка
200ml
20 - 300 ml
Черен чай
Вода, загрята до идеалната температура
за черен чай
200ml
20 - 300 ml
Зелен чай
Вода, загрята до идеалната температура
за зелен чай
200 ml
20 – 300 ml
За всяка рецепта можете да промените обема на кафето по време на изпълнение на рецептата. Обемът на млякото е фиксиран.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ, ЗА ДА ПРИГОТВИТЕ НАПИТКАТА СИ, ВАШАТА МАШИНА АВТОМАТИЧНО
ИЗПЪЛНЯВА СЛЕДНИТЕ СТЪПКИ:
За рецепти с кафе
За рецепти с мляко, различни от
Кафе лате, бяло кафе и еспресо
макиато
За рецепти за кафе лате,
бяло кафе и еспресо макиато
1. Смилане на зърната кафе
2. Пресоване на мляното кафе
3. Предварително запарване (в този
момент в чашата Ви може да паднат
няколко капки)
4. Филтриране
1. Фаза на предварително загряване
2. Разпенване на млякото
3. Смилане на зърната кафе
4. Пресоване на мляното кафе
5. Предварително запарване (в този
момент в чашата Ви може да паднат
няколко капки)
6. Филтриране
1. Смилане на зърната кафе
2. Пресоване на мляното кафе
3. Предварително запарване (в този
момент в чашата Ви може да паднат
няколко капки)
4. Филтриране
5. Фаза на предварително загряване
6. Разпенване на млякото
Содержание
- 70 ЗАВОДСКОЙ КОНТРОЛЬ; кофемашиной на протяжении нескольких дней.; Русский
- 71 ОГРАНИЧЕНИЯ ЭКСПЛУАТАЦИИ УСТРОЙСТВА; используется в соответствии с инструкциями KRUPS; УСЛОВИЯ ЭКСПЛУАТАЦИИ; в резервуар для кофейных зёрен.
- 72 ПОДРОБНЫЕ ИНСТРУКЦИИ / НЕПОЛАДКИ И ИХ УСТРНЕНИЕ; поражения электрическим током.
- 73 УТИЛИЗАЦИЯ; или к Вашему продавцу.; ЗАЩИТА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ — ЭТО ВАЖНО!; использованию или переработке.
- 93 QUICK MILK RINSING AFTER A CAPPUCCINO
- 310 НУЖНА ПОМОЩЬ ПО РАБОТЕ С ПРИБОРОМ?; ВАЖНАЯ ИНФОРМАЦИЯ О ПРОДУКТЕ
- 311 ОПИСАНИЕ СИМВОЛОВ, ИСПОЛЬЗУЕМЫХ В ИНСТРУКЦИЯХ; ИЗДЕЛИЯ, ПОСТАВЛЯЕМЫЕ В КОМПЛЕКТЕ С ПРИБОРОМ
- 312 ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ; ОПИСАНИЕ ПРИБОРА; Контейнер для кофейных зерен; НАЧАЛО РАБОТЫ И НАСТРОЙКА ПРИБОРА; ВКЛЮЧЕНИЕ ПРИБОРА
- 313 СОВЕТЫ И РЕКОМЕНДАЦИИ; УМНЫЙ СВЕТОВОЙ ИНДИКАТОР; ДЛЯ ЧЕГО НУЖЕН УМНЫЙ СВЕТОВОЙ ИНДИКАТОР?
- 314 ФИЛЬТР И ЖЕСТКОСТЬ ВОДЫ
- 315 КОФЕМОЛКА: РЕГУЛИРОВКА СТЕПЕНИ ПОМОЛА КОФЕ; ПОЧЕМУ СЛЕДУЕТ ОТРЕГУЛИРОВАТЬ СТЕПЕНЬ ПОМОЛА КОФЕ?; КАК ОТРЕГУЛИРОВАТЬ СТЕПЕНЬ ПОМОЛА КОФЕ?
- 316 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ДРУГИХ НАПИТКОВ; НАПИТКИ, КОТОРЫЕ МОЖНО ПРИГОТОВИТЬ С ПОМОЩЬЮ ЭТОГО ПРИБОРА:
- 317 КАК ОТРЕГУЛИРОВАТЬ ВЫСОТУ СОПЛА?; СОВЕТ; НАПИТКИ С МОЛОКОМ
- 318 КАК НАЧАТЬ ПРИГОТОВЛЕНИЕ НАПИТКА С МОЛОКОМ?; ЧАЙ; МОЙ ПРОФИЛЬ; ДЛЯ ЧЕГО НУЖНА ФУНКЦИЯ «МОЙ ПРОФИЛЬ»?; КАК НАСТРАИВАТЬ ЛЮБИМЫЕ НАПИТКИ, СОХРАНЕННЫЕ В МОЕМ ПРОФИЛЕ?
- 319 ОБЩЕЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ; ОБСЛУЖИВАНИЕ КОНТЕЙНЕРА ДЛЯ КОФЕЙНОЙ ГУЩИ И ПОДДОНА ДЛЯ КАПЕЛЬ; После каждого приготовления напитка с молоком:
- 320 ДРУГОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ
- 321 ДРУГИЕ ФУНКЦИИ; КАК ПОЛУЧИТЬ ДОСТУП К НАСТРОЙКАМ ПРИБОРА?
- 322 УСТРАНЕНИЕ НЕПОЛАДОК; ЭКСПЛУАТАЦИЯ