Кофемашина Krups EA8050PE Compact Espresseria - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

14
Tu je niekoľko receptov, ktoré si môžete pripraviť pomocou prístroja Espresseria Automatic:
•
Cappuccino
Na prípravu pravého capuccina je ideálny nasledujúci pomer: 1/3 teplého mlieka, 1/3 kávy, 1/3 mliečnej peny.
•
Caffe Latte
Pre túto kávu, nazývanú často taktiež Latte Macchiato, je pomer nasledujúci:
3/5 teplého mlieka, 1/5 kávy, 1/5 mliečnej peny.
• Pre tieto kávy na báze mlieka používajte čerstvo otvorené pasterizované alebo UHT mlieko.
• Na záver môžete kávu posypať čokoládou v prášku.
•
Káva so smotanou
• Pripravte klasické espresso do veľkej šálky.
• Pridajte kvapku smotany a získate tak kávu so smotanou.
• Café corretto*
• Pripravte šálku espressa ako obyčajne.
• Následne ľahko vylepšite chuť pridaním 1/4 alebo 1/2 pohárika koňakového likéru.
Anízovka, pálenka z hrozna, Sambuco, Kirsch (čerešňovica) a Cointreau sa na tento účel hodia taktiež.
Na „vylepšenie“ espresa existuje ešte veľký počet iných možností.
Predstavivosť tu nepozná medze.
• Kávový likér*
•
V prázdnej fľaši s objemom 0,75 litra zmiešajte
3 šálky espresa, 250 g hnedého kandizovaného cukru, 1/2 litra koňaku alebo Kirsche (čerešňovice).
• Nechajte zmes macerovať aspoň počas 2 týždňov.
Získate tak vynikajúci likér uspokojujúci predovšetkým milovníkov kávy.
• Ľadová káva po taliansky
4 kopčeky vanilkovej zmrzliny, 2 šálky studeného osladeného espressa, 1/8 l mlieka, sladká smotana,
nastrúhaná čokoláda.
• Zmiešajte studené espresso s mliekom.
• Rozdeľte kopčeky zmrzliny do pohárikov, nalejte na ne kávu a ozdobte sladkou smotanou a nastrúhanou čokoládou.
• Káva po frízsky*
• Pridajte malý pohárik rumu do šálky sladeného espresa.
• Ozdobte väčšou vrstvou šľahačky a podávajte.
• Flambované espreso*
2 šálky espresa, 2 malé poháriky koňaku, 2 kávové lyžičky hnedého cukru,
šľahačka.
• Nalejte koňak do teplu odolných pohárikov, zahrejte a flambujte.
• Pridajte cukor, zamiešajte, nalejte kávu a ozdobte šľahačkou.
• Espreso parfait*
2 šálky espresa, 6 žĺtkov, 200 g cukru, 1/8 litra sladenej šľahačky, 1 malý pohárik pomarančového likéru.
• Šľahajte žĺtky s cukrom, kým sa nevytvorí hustá spenená hmota.
• Pridajte studené espresso a pomarančový likér.
• Následne vmiešajte šľahačku.
• Všetko nalejte do pohárov alebo pohárikov.
• Vložte poháre do mrazničky.
(*: Nadmerná konzumácia alkoholu škodí zdraviu.)
Содержание
- 34 СОДЕРЖАНИЕ; «CLARIS»; Допустимы некоторые отличия изделия от изображений на упаковке.
- 35 ОПИСАНИЕ ПРИБОРА; РУССКИЙ
- 36 Важно : Инструкция по безопасности
- 37 ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ПРИБОРА; ИЗМЕРЕНИЕ ЖЁСТКОСТИ ВОДЫ; УСТАНОВКА ФИЛЬТРА
- 38 ПОДГОТОВКА ПРИБОРА; ПЕРВОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ / НАСТРОЙКА ПРИБОРА; НИКОГДА НЕ НАСЫПАЙТЕ МОЛОТЫЙ КОФЕ В КОНТЕЙНЕР ДЛЯ КОФЕ В ЗЕРНАХ.
- 39 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ЭСПРЕССО ИЛИ КОФЕ; ПОДГОТОВКА КОФЕМЕЛЬНИЦЫ; ПРОМЫВКА КОФЕМАШИНЫ
- 40 Прибор автоматически; ФУНКЦИЯ «2 ЧАШКИ»; НЕ СНИМАЙТЕ РЕЗЕРВУАР ДЛЯ ВОДЫ ДО ОКОНЧАНИЯ ЦИКЛА; ПРИГОТОВЛЕНИЕ С ПОМОЩЬЮ ГОРЯЧЕЙ ВОДЫ
- 41 ПРИГОТОВЛЕНИЕ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ПАРА; ВНИМАНИЕ; ВСПЕНИВАНИЕ МОЛОКА ВРУЧНУЮ; АВТОКАПУЧИНАТОР
- 42 УХОД ЗА ПРИБОРОМ; КОФЕЙНЫХ ЧАСТИЦ И ПОДДОНА ДЛЯ СБОРА КАПЕЛЬ
- 43 ОБЩИЙ УХОД
- 44 Уход; ДРУГИЕ ФУНКЦИИ: КНОПКА ВЫБОРА ПРОГРАММ; УХОД; НАСТРОЙКА
- 45 Последняя; ИНФОРМАЦИЯ ОБ ИЗДЕЛИИ; ДЕМОНСТРАЦИОННЫЙ РЕЖИМ
- 46 ЭЛЕКТРИЧЕСКИЙ ИЛИ ЭЛЕКТРОННЫЙ ПРИБОР В КОНЦЕ СРОКА СВОЕЙ СЛУЖБЫ; ПЕРЕВОЗКА ПРИБОРА; Давайте бережно относиться к окружающей среде !
- 47 ПРОБЛЕМЫ И ИХ РЕШЕНИЕ
- 48 • Кофе со сливками; • Кофе со льдом по-итальянски