Духовые шкафы Samsung NV75R5641RB/WT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

40 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Ko‘p ishlatiladigan avtomatik retseptlar to‘plami
Kartoshkali taom
Tarkibi
800 g kartoshka, 100 ml sut, 100 ml qaymoq, 50 g ko‘pirtirilgan
tuxum, 1 qoshiq tuz, qalampir, muskat yong‘og‘i, 150 g qirilgan
pishloq, sariyog‘, toshcho‘p
Tayyorlash usuli
Kartoshkani archib, 3 mm qalinlikda parraklang. Gratin idishi
yuzasiga sariyog‘ surting (22-24 sm). Boshqa masalliqlarni
tayyorlaguncha parraklarni toza sochiqqa yoyib, ustini yopib
qo‘ying.
Qolgan masalliqlarni idishda yaxshilab aralashtiring, qirilgan
pishloqdan tashqari. Kartoshka parraklarini idishga yoying va
aralashmani ustidan quying. Uning ustidan qirilgan pishloqni sepib,
dimlang. Pishirgandan so‘ng tortishdan oldin ustiga birnechta
toshcho‘p bargidan qo‘ying.
Sabzavotli gratin
Tarkibi
800 g sabzavot (qovoqcha, pomidor, piyoz, sabzi, qalampir, pishgan
kartoshka), 150 ml qaymoq, 50 g ko‘pirtirilgan tuxum, 1 qoshiq tuz,
ziravor (qalampir, petrushka yoki rozmarin), 150 g qirilgan pishloq,
3 qoshiq zaytun yog‘i, toshcho‘p barglari
Tayyorlash usuli
Sabzavotlarni yuvib, 3-5 mm qalinlikda to‘g‘rang. Parraklarni gratin
idishiga yoyib (22-24 sm), ustidan yog‘ quying. Pishloqdan tashqari
masalliqlarni aralashtirib, sabzavotlar ustiga quying. Uning ustidan
qirilgan pishloqni sepib, dimlang. Tortishdan oldin ustiga birnechta
toshcho‘p bargidan qo‘ying.
Lazanya
Tarkibi
2 qoshiq zaytun moyi, 500 g go‘sht qiymasi, 500 ml pomidor sousi,
100 ml lahm go‘sht, 150 g quritilgan lazanya bo‘lagi, 1 ta piyoz
(to‘g‘ralgan), 200 g qirilgan pishloq, 1 qoshiqchadan quritilgan
petrushka, oregano, rayhon
Tayyorlash usuli
Go‘sht uchun pomidor sousini tayyorlang. Moyni tovada qizitib,
qiyma bilan piyozni qizartirib, 10 daqiqacha qovuring. Ustidan
pomidor sousini quyib, go‘shtni soling, quritilgan ziravorlarni
qo‘shing. Qaynatib olib, keyin 30 daqiqaga miltillatib qo‘ying.
Lazanyani o‘ramdagi yo‘riqnomasiga qarab pishiring. Lazanya
vermisheli, go‘sht sousi va pishloqni bir qatlam qilib soling, keyin
yana bir qatlam soling. Keyin ustidan qolgan pishloqni tekis seping.
Olmali pirog
Tarkibi
• Xamiri
: 275 g un,
1
/
2
qoshiq tuz, 125 g oq shakar kukuni, 8 g
vanilli shakar, 175 g yaxna sariyog‘, 1 ta tuxum (ko‘pirtirilgan)
• Masalliq
: 750 g butun olmalar, 1 qoshiq limon sharbati, 40 g
shakar,
1
/
2
qoshiq dolchin, 50 g urug‘siz mayiz, 2 qoshiq ushoq
NV75R5641RS_NV75R5641RB_WT_DG68-01165A-00_UZ.indd 40
2/19/2019 3:54:53 PM
Содержание
- 3 Исполь; Инструкции по технике безопасности; Важные меры предосторожности; Использование руководства; В данном руководстве используются следующие обозначения:; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 4 укции по т
- 6 Функция автоматической экономии энергии
- 7 Уст; Установка; Комплектация; Внешний вид устройства
- 8 Подготовка к установке духового шкафа; Установка в отсек кухонной мебели; Минимальные размеры отсека
- 10 Подготовка к использованию; Начальные установки; OK
- 11 Запах нового духового шкафа; Основные функции
- 13 Универсальная дверца; Использование верхней дверцы; Полное открытие дверцы
- 14 Механический замок (только для соответствующих моделей); Демонтаж; Режим двойного приготовления; ПРИМЕЧАНИЕ
- 15 Использование; Панель управления
- 16 Общие настройки; Температура
- 17 Отсрочка завершения; ВНИМАНИЕ
- 18 Сброс параметра время приготовления
- 19 Режимы приготовления (за исключением режима гриль)
- 24 Остановка процесса приготовления; Остановка приготовления в одной из зон; Специальные функции
- 25 Автоматическое приготовление
- 26 Очистка паром
- 27 Таймер; Включение/выключение звукового сигнала; Приготовление вручную; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ об акриламиде
- 28 Жарка
- 30 Замороженный полуфабрикат
- 32 Конвекция Эко
- 33 Программы режима Автоматическое приготовление
- 39 Пробные блюда; Приготовление в режиме гриль
- 40 Картофельный гратен
- 42 Жареные бараньи отбивные с травами
- 43 Обслуживание; Очистка
- 44 Боковые решетки (только для соответствующих моделей); Снятие дверцы
- 45 Замена; Лампы; Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 47 Информационные коды
- 48 Технические характеристики
- 49 жение; Приложение; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)