Духовые шкафы Samsung NV75R5641RB/WT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek 21
Amallar
Tayyorlash rejimlari (grildan tashqari)
Yulduzcha (*) qo‘shilgan tayyorlash rejimlarida tez isitish mumkin va 100 °C dan past
haroratlarda ishlamaydi.
Rejim
Harorat miqyosi (°C)
Taklif etilgan
harorat (°C)
Bittalik
Ikkitalik
Yuqori
Quyi
Konveksiya
* 30-250
40-250
40-250
170
Orqa isitish elementi issiqlik chiqaradi, bu issiqlik
konveksiya ventilyatori tomonidan teng tarqatiladi. Bir
vaqtning o‘zida turli qavatlarda pishirish va qizdirib
tayyorlash uchun shu rejimni ishlating.
An’anaviy
* 30-250
-
-
200
Issiqlik yuqori va quyi isitish elementlaridan chiqadi. Bu
funksiyadan aksariyat taom turlarini standart pishirish va
qovurish uchun foydalanish mumkin.
Yuqori issiqlik
+ Konveksiya
* 40-250
40-250
-
190
Yuqori isitish elementi issiqlik chiqaradi, bu issiqlik
konveksiya ventilyatori tomonidan teng tarqatiladi. Bu
rejim ustini qizartirib pishirish uchun qo‘llanadi (masalan,
go‘sht yoki lazanya).
Quyi issiqlik +
Konveksiya
* 40-250
-
40-250
190
Quyi isitish elementi issiqlik chiqaradi, bu issiqlik
konveksiya ventilyatori tomonidan teng tarqatiladi. Bu
rejimni pitsa, non yoki pirog uchun ishlating.
Quyi issiqlik
100-230
-
40-250
190
Quyi isitish elementi issiqlik chiqaradi. Bu rejimni pishirish
oxirida kish yoki pitsaning tagini qizartirishda ishlating.
Rejim
Harorat miqyosi (°C)
Taklif etilgan
harorat (°C)
Bittalik
Ikkitalik
Yuqori
Quyi
Pishirib olish
80-200
-
-
160
Pishirib olishda pech harorati 220 °C ga yetgunicha
avtomatik tarzda qizdirish sikli boshlanadi. Keyin yuqori
isitish elementi va konveksiya ventilyatori taomni (go‘shtni)
quritishni boshlaydi. Quritgandan so‘ng go‘sht past
haroratda pishiriladi. Bu rejimni mol go‘shti, parranda yoki
baliq go‘shti uchun ishlating.
Eko
konveksiya
30-250
40-250
40-250
170
Eko konveksiya pishirish paytida quvvatni tejash uchun
optimallashgan isitish tizimidan foydalanadi. Pishirish vaqti
ozgina uzayadi, lekin pishirish natijasi bir xil bo‘ladi. Bu
rejimda qizdirib olish talab etilmaydi.
IZOH
•
Quvvat sarfi sinfini aniqlashda ishlatiladigan EKO
konveksiya isitish rejimi EN60350-1 standartiga
muvofiqdir.
•
Ikkitalik pishirish rejimida, Eko konveksiya rejimini
yuqori va pastki kamerada bir vaqtning o‘zida ishlatib
bo‘lmaydi.
NV75R5641RS_NV75R5641RB_WT_DG68-01165A-00_UZ.indd 21
2/19/2019 3:54:42 PM
Содержание
- 3 Исполь; Инструкции по технике безопасности; Важные меры предосторожности; Использование руководства; В данном руководстве используются следующие обозначения:; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 4 укции по т
- 6 Функция автоматической экономии энергии
- 7 Уст; Установка; Комплектация; Внешний вид устройства
- 8 Подготовка к установке духового шкафа; Установка в отсек кухонной мебели; Минимальные размеры отсека
- 10 Подготовка к использованию; Начальные установки; OK
- 11 Запах нового духового шкафа; Основные функции
- 13 Универсальная дверца; Использование верхней дверцы; Полное открытие дверцы
- 14 Механический замок (только для соответствующих моделей); Демонтаж; Режим двойного приготовления; ПРИМЕЧАНИЕ
- 15 Использование; Панель управления
- 16 Общие настройки; Температура
- 17 Отсрочка завершения; ВНИМАНИЕ
- 18 Сброс параметра время приготовления
- 19 Режимы приготовления (за исключением режима гриль)
- 24 Остановка процесса приготовления; Остановка приготовления в одной из зон; Специальные функции
- 25 Автоматическое приготовление
- 26 Очистка паром
- 27 Таймер; Включение/выключение звукового сигнала; Приготовление вручную; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ об акриламиде
- 28 Жарка
- 30 Замороженный полуфабрикат
- 32 Конвекция Эко
- 33 Программы режима Автоматическое приготовление
- 39 Пробные блюда; Приготовление в режиме гриль
- 40 Картофельный гратен
- 42 Жареные бараньи отбивные с травами
- 43 Обслуживание; Очистка
- 44 Боковые решетки (только для соответствующих моделей); Снятие дверцы
- 45 Замена; Лампы; Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 47 Информационные коды
- 48 Технические характеристики
- 49 жение; Приложение; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)