Kuppersbusch EEB 6550.8 MX - Инструкция по эксплуатации - Страница 7

Духовые шкафы Kuppersbusch EEB 6550.8 MX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 26
Загружаем инструкцию
background image

32

EEB 6550.8

Top/bottom heat

This function is for use when baking cakes where the heat should be even to give a 
spongy texture.

Top heat

For when you need to heat food gently. Plate warming.

Bottom heat

Heat only comes from lower part. Suitable for warming dishes or letting dough or 
similar products rise.

Grill and bottom heat

(EEBK6550.8 only)

Ideal for roasts. This setting can be used with any size cuts of meat.

Grill

Toasting and browning. This setting allows the surface to be cooked without affecting the inside 
of the food. Suitable for fl at foods such as steaks, ribs, fi sh and open toasted sandwiches.

Larger surface grill

For toasting larger surfaces than possible with the Grill setting, in addition to greater 
toasting power for faster food browning.

Fan-forced hot air  

For even roasting and simultaneous surface browning. Ideal for mixed grills. 
Perfect for bulky pieces such as poultry and game. The meat should be placed 
on the grid shelf with the tray below to collect meat juices.

Turbo fan with top and bottom heat

Suitable for roasts and cakes. The fan spreads the heat evenly throughout the inside of 
the oven to reduce cooking time and temperature.

Hot air

The fan distributes the heat coming from an element located at the back of the oven. As 
a result of the evenly distributed temperature, food can be cooked on two levels at the 
same time.

Pizza mode

Ideal for cooking pizzas and baking pies, fruit tarts and sponge cakes.

Defrosting

See corresponding section

Food warming

This function provides the right level of heat to keep prepared food warm in the oven 
until you are ready to serve. The interior temperature of the oven varies in this setting 
between 50 and 80° C. Meat can be kept warm at 60° C inside the oven. Large cuts of 
meat can be warmed for 1 to 2 hours, and smaller cuts for 30-40 minutes.  

Symbol

Cooking function

Suitable for  

Conventional oven cooking functions 

There are many conventional oven cooking functions and they are described below. 

 The door must be closed during use with Grill, Larger surface grill or fan-forced hot air.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EEB 6550.8 MX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"