Kuppersbusch EEB 6550.8 MX - Инструкция по эксплуатации - Страница 17

Духовые шкафы Kuppersbusch EEB 6550.8 MX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 26
Загружаем инструкцию
background image

42

EEB 6550.8

Baking with cooking settings

Hot air 

 Preheating is not required – you can bake different things on different 

levels at the same time.

Shelf levels:

1  tray:      shelf level 2 from bottom

2  trays:    shelf levels 1 and 4 from the bottom

When baking several fl at sponges or cakes in moulds the baking time is 

extended by 5-10 minutes per tray.

  Take out the trays individually, start with the more golden cakes fi rst.

  Bake with hot air 

 at 160° C when the recipe that you are following 

does not give instructions for hot air.

  NB: For cakes garnished with moist fruits, the level of humidity will be 

particularly high. Bake only one cake at a time.

Top/bottom heat 

 Baking on one shelf

  Preheating: -Select the heating mode «Hot air/Bottom heat» 

.

  Blackplate and aluminium baking moulds are particularly suitable for 

this function.

Fan-forced hot air  

 or 

 No preheating required – bake on one shelf

  Only for fl at cakes with dry garnish e.g. cake with a layer of sugar.

Pizza Mode 

 Bake on one shelf

  for moist cakes

  for pizza: preheat

  for bread: preheat

Baking pizza

 Select the baking setting 

–  When a pizza stone (special accessory) is used, the pizza crust will turn 

out be extra crisp. Preheating time: 30 mins minimum!

Follow the instructions that come with the pizza stone.

Basic pizza recipe

250 g fl our, 20 g yeast, 125 ml warm water, 3 soup spoons of oil (olive), 

salt.

Baking pizza on the oven tray

–  Make leavened dough with the ingredients specifi ed.

–  Leave the dough to stand until the volume has doubled (approximately 

30 minutes).

–  Knead the dough for a few minutes and leave to stand for a further 15 

minutes.

–  Start the oven setting 

, the oven will preheat.

–  Grease the oven tray.

If baking a small round pizza, put the tray in the oven to preheat too.

–  Roll out the dough, place it on the oven tray and shape an edge.

–  Cover the dough with the topping of your choice but do so quickly so 

that the dough does not become too moist.

–  Small pizzas: place the pizza bases on the preheated tray.

–  Place the tray on shelf level 1 after the alarm sounds.

–  After the door is closed, the 12-minute programme will start.

Baking the pizza on the stone

–  Prepare the pizza dough as described above.

–  Place the pizza stone on the grid shelf and put it on shelf level 1. 

–  Preheat the oven with heating mode 

 at 250°C for 30 mins.

–  Place the dough on the fl oured pizza shovel and quickly cover it with the 

topping so that it does not become too moist. The topped pizza should 

not be on the pizza shovel for too long as the dough may stick to it.

–  Once the oven is preheated, push the pizza from the shovel onto the 

stone.

–  Bake for 8-12 mins without changing the settings.

Instructions for the chart: Suggested baking 
settings

The chart below features a selection of cakes and pastries with the 

required temperatures, cooking times and shelf level for each case.

  In most cases, the temperature range is specifi ed given that the 

temperature depends largely on how the dough is made, the quantity 

and the mould used.

  We recommend that at the start you use the lower temperature and only 

choose the higher temperature if necessary, e.g. if you require a more 

intense golden colour or if the baking time is too long.

  If you cannot fi nd instructions for a specifi c recipe, use instructions for 

a similar cake or pastry.

  Differences in the height of the food can result in differences in the 

level of brownness. In such cases the temperature setting should not 

be changed. Any difference in the brownness will even out during the 

baking process.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EEB 6550.8 MX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"