Hansa BOES68454 - Инструкция по эксплуатации - Страница 56

Духовые шкафы Hansa BOES68454 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 68
Загружаем инструкцию
background image

     56

PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE

      Coacere

●  Va recomandam sa utilizati tavile furnizate impreuna cu cuptor.

●  Puteti  utiliza  si  alte  recipiente  ce  trebuie  sa  fie  asezate  pe  raftul  de  uscare; 

este recomandabil sa utilizati tavi de culoare neagra, deoarece sunt mai bune 

conductoare de caldura si scurteaza timpul de preparare.

●  Tavile cu suprafete lucioase nu sunt recomandate atunci cand utilizati metoda 

conventionala  de  incalzire  (arzator  superior  si  inferior).  Partea  inferioara  a 

prajiturii va fi arsa.

●  Inainte de a scoate prajitura din cuptor, verificati daca este coapta, cu ajutorul 

unui betisor din lemn (daca prajitura este gata, batul trebuie sa fie uscat si curat 

dupa ce a fost scos din prajitura).

●  Dupa ce ati oprit cuptorul este recomandabil sa lasati prajitura in interior timp 

de 5 min.

●  Parametri de coacere oferiti in Tabelul sunt aproximativi si pot fi corectati ba

-

zandu-va pe propriile experiente si preferinte.

●  Daca informatiile oferite in retete difera considerabil de valorile incluse in acest 

manual de utilizare, respectati instructiunile din manual. 

       Rumenirea carnii

●  Puteti prepara bucati de carne mai mari de 1 kg in cuptor, insa cele mici pot fi 

preparate pe plită.

●  Utilizati  recipiente  termorezistente  atunci  cand  preparati  carne  in  cuptor,  cu 

manere ce sunt de asemenea rezistente la temperaturi ridicate.

●  Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare sau pe gratar, va recomandam 

sa asezati pe cel mai coborat nivel o tava cu apa.

●  Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin o data in timpul prepararii si 

sa o ungeti cu sucul acesteia sau cu apa fierbinte cu sare – nu turnati apa rece 

pe carne.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Hansa BOES68454?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"