Fulgor Milano FCO 9013 TM X - Инструкция по эксплуатации - Страница 67

Духовые шкафы Fulgor Milano FCO 9013 TM X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 270
Загружаем инструкцию
background image

EN

27

Convection Roast Tips and Techniques

• Do not preheat for Convection Roast.
• Roast in a low-sided, uncovered pan.
• When roasting whole chickens or turkey, tuck wings behind 

back and loosely tie legs with kitchen string.

• Use the 2-piece broil pan for roasting uncovered.
• Use the probe or a meat thermometer to determine the 

internal doneness on “END” temperature.

• Double-check the internal temperature of meat or poultry by 

inserting meat thermometer into another position.

• Large birds may also need to be covered with foil (and pan 

roasted) during a portion of the roasting time to prevent over-

browning.

Quick and easy recipe tips

Converting from standard 

BAKE

 to 

CONVECTION ROAST

:

• Temperature does not have to be lowered.
• Roasts, large cuts of meat and poultry generally take 10-

20% less cooking time. Check doneness early.

• Casseroles or pot roasts that are baked covered in 

CONVECTION ROAST 

will cook in about the same amount 

of time.

• The minimum safe temperature for stuffing in poultry is 165ºF 

(75ºC).

• After removing the item from the oven, cover loosely with foil 

for 10 to 15 minutes before carving if necessary to increase 

the final foodstuff temperature by 5° to 10°F (3° to 6° C).

Cooking times are indicative and also depend on the thickness 

and the starting temperature of the meat before cooking.

Convection Broil Tips and Techniques

• Place rack in the required position needed before turning 

on the oven.

• Use Convection Broil mode with the oven door closed.
• Do not preheat oven.
• Use the 2-piece broil pan.
• Turn meats once halfway through the cooking time (see 

convection broil chart).

Broiling and convection broiling times are approximate and 

may vary slightly.

Cooking times are indicative and also depend on the thickness 

and the starting temperature of the meat before cooking.

Broil Tips and Techniques

• Place rack in the required position needed before turning 

on the oven.

• Use Broil mode with the oven door closed.
• Preheat oven for 5 minutes before use.
• Use the 2-piece broil pan.
• Turn meats once halfway through the cooking time (see 

convection broil chart).

Broiling and convection broiling times are approximate and 

may vary slightly.

Cooking times are indicative and also depend on the thickness 

and the starting temperature of the meat before cooking.

Dehydrate Tips and Techniques

• Dehydrating can be done using the Dehydrate mode. A 

lower temperature is used and the circulating heated air 

slowly removes the moisture for food preservation.

• The Dehydrate mode temperature is pre-programmed at 

140ºF (60ºC).

• The Dehydrate mode temperatures available are 120ºF 

(50ºC) to 160ºF (70ºC).

• Multiple racks can be used simultaneously.
• Some foods require as much as 14-15 hours of time to fully 

dehydrate.

• Consult a food preservation book for specific times and the 

handling of various foods.

• This mode is suitable for a variety of fruits, vegetables, herbs 

and meat strips.

• Drying screens can be purchased at specialty kitchen shops.
• By using paper towels, some food moisture can be absorbed 

before dehydrating begins (such as with sliced tomatoes or 

sliced peaches).

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Fulgor Milano FCO 9013 TM X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"