Franke 116.0613.709 - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Духовые шкафы Franke 116.0613.709 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 156
Загружаем инструкцию
background image

SK

33

GRIL

Horný ohrevný článok umožňuje dosiahnuť pri 

grilovaní optimálne výsledky� Odporúča sa vložiť 

jedlo na 4� alebo 5� úroveň� Pri grilovaní mäsa 

používajte nádobu na zachytávanie tuku a šťavy 

z pečenia� Vložte ju na 3� alebo 4� úroveň a nalejte 

do nej približne pol litra pitnej vody� Rúru netreba 

predhrievať� Počas grilovania musia dvierka rúry 

zostať zatvorené�
Ak chcete mäso grilovať, vyberte rezne rovnakej 

hrúbky, aby sa všade prepiekli rovnomerne� Veľmi 

hrubé kusy mäsa je potrebné piecť dlhšie�

 Aby sa predišlo spáleniu povrchu mäsa, zvoľte nižšiu 

polohu roštu, aby bolo mäso ďalej od grilu� V polovici 

prípravy jedlo obráťte�
Na zachytávanie šťavy z mäsa sa odporúča vsunúť 

priamo pod rošt s pečeným mäsom nádobu, do ktorej 

ste vliali pol litra pitnej vody� Podľa potreby doplňte�

Recept

Predohrev

Úroveň grilu

Čas pečenia (Min.)

Úroveň a príslušenstvo

Hrianka

3 (vysoká)

3 – 6

5

Rybie filé / filety

2 (stredná)

20 – 30

4

3

Klobásky / Kebaby / Rebierka / Hamburgery

2 – 3 (stredná – 

vysoká)

15 – 30

5

4

TURBO GRIL

Pri tejto funkcii sa horný ohrevný článok a ventilátor 

zapnú naraz�
Odporúča sa používať nádobu na odkvapkávanie na 

zachytenie šťavy z pečenia� Vložte ju na 1� alebo 2� 

úroveň a nalejte do nej približne pol litra pitnej vody� 

Rúru netreba predhrievať� Počas pečenia musia zostať 

dvierka rúry zatvorené�

Po uplynutí dvoch tretín času pečenia jedlo obráťte�
Používajte pekáč alebo nádobu z varného skla 

vhodnej veľkosti podľa kusu mäsa, ktoré sa má piecť� 

Pri pečení veľkých kusov prilejte do pekáča trochu 

vývaru a počas pečenia mäso polievajte, aby sa 

zlepšila jeho chuť� Po upečení nechajte mäso odstáť 

v rúre počas ďalších 10 – 15 minút alebo ho zabaľte 

do alobalu�

Recept

Predohrev

Úroveň grilu

Čas pečenia (Min.)

Úroveň a príslušenstvo

Pečené kurča 1 – 1,3 kg

2 (stredná)

55 – 70

2

1

Jahňacie stehno / Kolená

2 (stredná)

60 – 90

3

Pečené zemiaky

2 (stredná)

35 – 55

3

Gratinovaná zelenina

3 (vysoká)

10 – 25

3

PRÍSLUŠENSTVO

Rošt

Pekáč alebo forma na 

tortu  

na rošte

Nádoba na 

odkvapkávanie / 

plech na pečenie 

alebo pekáč na rošte

Nádoba na 

odkvapkávanie/plech 

na pečenie

Nádoba na 

odkvapkávanie  

s 500 ml vody

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Franke 116.0613.709?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"