Духовые шкафы Electrolux EOF5C50BV - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

10. DODATNE FUNKCIJE
10.1 Ventilator za hlađenje
Kada uređaj radi, ventilator za hlađenje
automatski se uključuje kako bi površinu
uređaja održao hladnom. Ako isključite
uređaj, ventilator za hlađenje i dalje radi sve
dok se uređaj ne ohladi.
10.2 Sigurnosni termostat
Neispravan rad pećnice ili komponente u
kvaru mogu uzrokovati opasno pregrijavanje.
Kako bi se to spriječilo, paćnica ima
sigurnosni termostat koji prekida napajanje.
Pećnica se ponovno automatski uključuje čim
se temperatura snizi.
11. SAVJETI
Pogledajte poglavlja sa sigurnosnim
uputama.
11.1 Preporuke za kuhanje
Pećnica ima četiri razine polica.
Brojite položaje polica od dna pećnice.
Vaša pećnica može peći drugačije od pećnice
koju ste imali ranije.
Pečenje kolača
Nemojte otvarati vrata pećnice prije isteka 3/4
podešenog vremena kuhanja.
Ako istodobno koristite dva protvana za
pečenje, držite jednu razinu praznu između
njih.
Funkcija konvencionalno pečenje pri
prethodno podešenoj temperaturi idealna je
za pečenje kruha.
Pečenje mesa i ribe
Koristite duboki protvan za vrlo masnu hranu
kako biste spriječili pojavu mrlja u pećnici
koje mogu biti trajne.
Ostavite meso otprilike 15 minuta prije
rezanja na komade kako sok ne bi iscurio.
Kako biste spriječili stvaranje previše dima u
pećnici tijekom pečenja, dodajte malo vode u
duboku pliticu. Za sprječavanje kondenzacije
dima, dodajte vode svaki put nakon što se
osuši.
Vremena pečenja
Vremena pečenja ovise o vrsti jela, njegovoj
konzistenciji i volumenu.
U početku pratite učinkovitost pečenja. Kad
koristite ovaj uređaj, pronađite najbolje
postavke (postavka grijanja, vrijeme pečenja
itd.) za vaše posuđe, recepte i količine.
11.2 Vlažno pečenje - preporučeni dodaci
Koristite tamne i nereflektirajuće posude i spremnike. Imaju bolju apsorpciju topline od svjetle
boje i reflektirajućeg posuđa.
Tava za pizzu
Posuda za pečenje
Ramekin posude
Kalup za flan
Tamni, nereflektirajući
Promjer 28 cm
Tamni, nereflektirajući
Promjer 26 cm
Keramika
Promjer 8 cm, visi‐
na 5 cm
Tamni, nereflektirajući
Promjer 28 cm
56 HRVATSKI
Содержание
- 261 Общая безопасность
- 262 УКАЗАНИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТИ
- 263 Подключение к электросети
- 264 Внутреннее освещение
- 267 для гриля; Утапливаемые ручки; ПЕРЕД ПЕРВЫМ ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ; Перед первым использованием
- 268 ЕЖЕДНЕВНОЕ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ; Способ настройки Режим
- 269 Влажная конвекция
- 271 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ; ПРИНАДЛЕЖНОСТЕЙ; Установка принадлежностей; ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ ФУНКЦИИ; Вентилятор охлаждения
- 272 СОВЕТЫ И РЕКОМЕНДАЦИИ; приготовлению; Приготовление мяса и рыбы; Влажная конвекция — рекомендуемые аксессуары
- 273 Влажная конвекция
- 274 Информация для испытательных организаций
- 275 Примечание по очистке
- 276 противней/каталитические
- 277 ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 279 Замена лампы освещения; Задняя лампа; УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ; Данные о техническом обслуживании
- 280 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Технические данные; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ; Информация об изделии и технические характеристики изделия
- 281 Экономия электроэнергии; вентилятора; ОХРАНА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)