Винные шкафы Pando PVMAP 88-49 PAL - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

INOXPAN S.L.
WINE CABINETS
5.6. TABLE WITH WINE SERVING TEMPERATURES
All wines mature at the same temperature, which is a constant temperature set between 11ºC
and 14ºC. The table below indicates the best temperature for drinking wines:
RECOMMENDED TEMPERATURES FOR SERVING WINE
SPARKLING WINES
Cava, Cremat, Champagne, Saumur, Sekt.
4-7 ºC
SPECIAL SPARKLING
WINES
Milesimé champagne.
9-8 ºC
LIGHT WHITE AND DRY
WINES
Penedes, Alvariño, Sauvignon from Alsace.
6-8 ºC
WHITE SEMI-DRY AND
COMPLEX WINES
Burgundy, Chardonnay Navarre and Catalan, Gravés, Rioja,
Aulese.
9-12 ºC
WHITE FORTIFIED
Sauterne, late harvesting.
11-13 ºC
ROSÉ
Can be served very cold
5-8 ºC
YOUNG RED WINES
Loire, Rioja alavesa, Côtes-du-Rhone
10-12 ºC
PINOT NOIR RED WINES
Burgundy
16-17 ºC
ORDINARY RED WINES
Bordeaux, Burgundy, Rioja
14-15 ºC
GRANS CRUS
Ribera del Duero, Cruz classé Bourdeaux, Côte-Rotie.
17-18 ºC
SPECIAL WINES
Jerez fino (Sherry).
9-11 ºC
SPECIAL WINES
Amontillado Sherry, Oloroso Sherry, Madeira, Port wines.
15-16 ºC
SPECIAL WINES
Vintage Port.
16-18 ºC
SPECIAL WINES
Natural sweet wines
8-10 ºC
IMPORTANT INFORMATION ABOUT TEMPERATURE
Your unit has been designed to guarantee optimum storage conditions and/or serving temperature
for your wines.
Quality wines require longer and milder maturing and need specific conditions to reach their full
potential.
Only the "tasting" temperature varies according to the type of wine (See "Table with temperatures
for serving wine" above). The same as in natural cellars used by wineries for long-term storage,
more than the exact temperature, what is important is temperature "consistency". In other words,
as long as the temperature in your cellar is constant (11ºC - 14ºC) your wines will be stored in
perfect condition. Not all wines improve with aging. Some must be consumed young (2 - 3 years),
while others have an enormous capacity for aging (50 years or more). All wines have an optimum
state of maturation. Consult with your wine provider to obtain this information.
158
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)