Pando PVMAP 88-49 PAL - Инструкция по эксплуатации - Страница 158

Винные шкафы Pando PVMAP 88-49 PAL - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 356
Загружаем инструкцию
background image

INOXPAN S.L. 

WINE CABINETS 

 

 

 

5.6. TABLE WITH WINE SERVING TEMPERATURES 
All wines mature at the same temperature, which is a constant temperature set between 11ºC 
and 14ºC. The table below indicates the best temperature for drinking wines: 

 

RECOMMENDED TEMPERATURES FOR SERVING WINE 

SPARKLING WINES 

Cava, Cremat, Champagne, Saumur, Sekt. 

4-7 ºC 

SPECIAL SPARKLING 
WINES 

Milesimé champagne. 

9-8 ºC 

LIGHT WHITE AND DRY 
WINES 

Penedes, Alvariño, Sauvignon from Alsace. 

6-8 ºC 

WHITE SEMI-DRY AND 
COMPLEX WINES 

Burgundy, Chardonnay Navarre and Catalan, Gravés, Rioja, 
Aulese. 

9-12 ºC 

WHITE FORTIFIED 

Sauterne, late harvesting. 

11-13 ºC 

ROSÉ 

Can be served very cold 

5-8 ºC 

YOUNG RED WINES 

Loire, Rioja alavesa, Côtes-du-Rhone 

10-12 ºC 

PINOT NOIR RED WINES 

Burgundy 

16-17 ºC 

ORDINARY RED WINES 

Bordeaux, Burgundy, Rioja 

14-15 ºC 

GRANS CRUS 

Ribera del Duero, Cruz classé Bourdeaux, Côte-Rotie. 

17-18 ºC 

SPECIAL WINES 

Jerez fino (Sherry). 

9-11 ºC 

SPECIAL WINES 

Amontillado Sherry, Oloroso Sherry, Madeira, Port wines. 

15-16 ºC 

SPECIAL WINES 

Vintage Port. 

16-18 ºC 

SPECIAL WINES 

Natural sweet wines 

8-10 ºC 

 

IMPORTANT INFORMATION ABOUT TEMPERATURE 

Your unit has been designed to guarantee optimum storage conditions and/or serving temperature 
for your wines. 
Quality wines require longer and milder maturing and need specific conditions to reach their full 
potential. 
Only the "tasting" temperature varies according to the type of wine (See "Table with temperatures 
for serving wine" above). The same as in natural cellars used by wineries for long-term storage, 
more than the exact temperature, what is important is temperature "consistency". In other words, 
as  long  as  the temperature  in  your  cellar  is  constant  (11ºC  - 14ºC) your  wines  will  be  stored  in 
perfect condition. Not all wines improve with aging. Some must be consumed young (2 - 3 years), 
while others have an enormous capacity for aging (50 years or more).  All wines have an optimum 
state of maturation.  Consult with your wine provider to obtain this information. 

 

 

158

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Pando PVMAP 88-49 PAL?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"