Franke FSM 654 I BK - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Варочная панель Franke FSM 654 I BK - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 96
Загружаем инструкцию
background image

INDICATORS

  RESIDUAL HEAT

If “H“ appears on the display, this means that the cooking zone is hot. 

The indicator lights up even if the zone has not been activated but has 

been heated due to the adjacent zones' use or because a hot pot has been 

placed on it.

When the cooking zone has cooled down, the “H“ disappears.

  POT INCORRECTLY POSITIONED OR MISSING 

This symbol appears if the pot is not suitable for induction cooking, is not 

positioned correctly, or is not of an appropriate size for the cooking zone 

selected. If no pot is detected within 30 seconds of making the selection, 

the cooking zone switches off.

COOKING TABLE

CLEANING AND MAINTENANCE

!

WARNING

•  Do not use steam cleaning equipment.

•  Before cleaning, make sure the cooking zones are switched off and that the residual heat indicator (“H“) is not displayed.

Important:

•  Do not use abrasive sponges or scouring pads as they may damage 

the glass.

•  After each use, clean the hob (when it is cool) to remove any deposits 

and stains from food residue.

•  A surface that is not kept suitably clean may reduce the sensitivity of 

control panel buttons.

•  Use a scraper only if residues are stuck to the hob. Follow the scraper 

manufacturer's instructions to avoid scratching the glass.

•  Sugar or foods with a high sugar content can damage the hob and 

must be immediately removed.

•  Salt, sugar, and sand could scratch the glass surface.

•  Use a soft cloth, absorbent kitchen paper, or a special hob cleaner 

(follow the Manufacturer’s instructions).

•  Spills of liquid in the cooking zones can cause the pots to move or vibrate.

•  After cleaning the hob, dry thoroughly.

POWER LEVEL

TYPE OF COOKING

LEVEL USE 

(indicating cooking experience and habits)

Maximum 

power

P

Fast heating/Booster

Ideal for rapidly increasing the temperature of food to fast boiling in the case of 

water or rapidly heating cooking liquids.

8 − 9

Frying − boiling

Ideal for browning, starting to cook, frying deep frozen products, fast boiling.

High power

7 − 8

Browning − sautéing − boiling − 

grilling

Ideal for sautéing, maintaining a lively boil, cooking and grilling (for a short 

period of time, 5-10 minutes).

6 − 7

Browning − cooking − stewing − 

sautéing − grilling

Ideal for sautéing, maintaining a light boil, cooking and grilling (for a medium 

period of time, 10-20 minutes), preheating accessories.

Medium power

4 − 5

Cooking − stewing − sautéing − 

grilling

Ideal for stewing, maintaining a gentle boil, cooking (for a long period of time). 

Creaming pasta.

3 − 4

Cooking − simmering − thickening 

− creaming

Ideal for long-cooking recipes (rice, sauces, roasts, fish) with liquids (e.g., water, 

wines, broth, milk), creaming pasta.

2 − 3

Ideal for long-cooking recipes (less than a litre in volume: rice, sauces, roasts, fish) 

with liquids (e.g., water, wines, broth, milk).

Low power

1 − 2

Melting − defrosting − keeping 

food warm − creaming

Ideal for softening butter, gently melting chocolate, thawing small products, and 

keeping just-cooked food warm (e.g., sauces, soups, minestrone).

1

Ideal for keeping just-cooked food warm, for creaming risottos and keeping 

serving dishes warm (with induction-suitable accessory).

Zero power 

0

Support surface

Hob in stand-by or off mode (possible end-of-cooking residual heat, indicated 

by an “H“).

The cooking table offers an example of the cooking type for each power level. The actual delivered power of each power level depends on the cooking 

zone dimension.

EN

– 11 –

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Franke FSM 654 I BK?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"