CANDY CID30/G3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 342

Варочная панель CANDY CID30/G3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 376
Загружаем инструкцию
background image

SR-15 

 

 

4. 

Okrenite  biftek  samo  jednom  tokom  prženja.  Tačno  vreme  prženja  zavisi  od 
debljine bifteka i od toga koliko 

želite da bude pečen. Vreme varira od 2 do 8 

minuta  po  svakoj  strani  bifteka.  Pritisnite  biftek  kako  biste  procenili  koliko  je 
pečen - što je tvrđi to je pečeniji. 

5.  Ostavite biftek da se odmori na toplom tanjiru nekoliko minuta kako bi se 

opustio i 

bio mekši pre serviranja. 

Prženje 

1.  Izaberite  indukcijski  kompatibilan  vok  sa  ravnim  dnom  ili  veliki  tiganj  za 

prženje. 

2.  Neka svi sastojci i oprema budu spremni. 

Prženje se odvija brzo. Ako se 

priprema 

veća količina namirnica, pripremajte hranu u nekoliko manjih 

količina. 

3.  Kratko zagrejte tiganj i dodajte dve supene 

kašike ulja. 

4.  Prvo 

ispržite meso, stavite ga na stranu i održavajte toplim. 

5. 

Ispržite povrće. Kada je povrće  vruće ali još uvek sveže, smanjite 
temperaturu zone za kuvanje, vratite meso na tiganj i dodajte sos. 

6.  Lagano 

promešajte sastojke kako bi se sve propržilo. 

7.  Odmah 

poslužite. 

Podešavanje toplote 

 

Dole  navedena 

podešavanja  služe  samo  za  usmeravanje.  Tačno  podešavanje 

zavisi  od  nekoliko  faktora  kao  što  su  posuđe  koje  koristite  i  količina  hrane  koju 
pripremate.  Eksperimentišite  sa  indukcionom  pločom  kako  biste  utvrdili  koja 
podešavanja vam najviše odgovaraju. 

 

Pode

šavanje 

toplote 

 

Prikladnost 

1 - 2 

  lagano  zagrevanje  za  manje 

količine  hrane 

  topljenje 

čokolade, maslaca i hrane koja se brzo prži 

  lagano 

krčkanje 

  sporo zagrevanje 

3 - 4 

  podgrevanje 

  jako 

krčkanje 

  kuvanje 

pirinča 

5 - 6 

 

palačinke 

7 - 8 

  sotiranje 

  kuvanje testenine 

 

prženje 

  grilovanje 

 

ključanje supe ili čorbe 

 

ključanje  vode 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30/G3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"