CANDY CID30/G3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Варочная панель CANDY CID30/G3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 376
Загружаем инструкцию
background image

EN-14 

 

6.

 

When cooking timer expires, the 
corresponding cooking zone will be switched 
off automatically. 

 

Other cooking zone will keep operating if they are turned on previously. 

 
 
 

 

Cooking Guidelines 

 

Take  care  when  frying  as  the  oil  and  fat  heat  up  very  quickly, 
particularly  if  you're  using  PowerBoost.  At  extremely  high 
temperatures oil and fat  will  ignite spontaneously  and this presents  a 
serious fire risk. 

 

Cooking Tips 

 

 

When food comes to the boil, reduce the temperature setting. 

 

Using a lid will reduce cooking times and save energy by retaining the heat. 

 

Minimise the amount of liquid or fat to reduce cooking times. 

 

Start cooking on a high setting and reduce the setting when the food 

has heated through. 

 

Simmering, cooking rice 

 

Simmering  occurs  below  boiling  point,  at  around  85˚C,  when  bubbles  are

 

just  rising  occasionally  to  the  surface  of  the  cooking  liquid.  It  is  the  key  to 
delicious  soups  and  tender  stews  because  the  flavours  develop  without 
overcooking  the  food.  You  should  also  cook  egg-based  and  flourthickened 
sauces below boiling point. 

 

Some  tasks,  including  cooking  rice  by  the  absorption  method,  may  require 

a  setting  higher  than  the  lowest  setting  to  ensure  the  food  is  cooked 
properly in the time recommended. 

 

Searing steak 

To cook juicy flavor some steaks: 
1.

 

Stand the meat at room temperature for about 20 minutes before cooking. 

2.

 

Heat up a heavy-based frying pan. 

3.

 

Brush both sides of the steak with oil. Drizzle a small amount of oil into the 
hot pan and then lower the meat onto the hot pan. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30/G3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"