CANDY CID30/G3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 293

Варочная панель CANDY CID30/G3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 376
Загружаем инструкцию
background image

RO-14 

 

 

6.  Când 

expiră  durata  de  gătit,  zona  de  gătit 

corespunzătoare se va opri automat. 

 

 

 
 

 

 

 

Celelalte zone de 

gătit vor continua să funcționeze dacă erau pornite 

anterior. 

 

 

Recomandări pentru gătit 

 

 

 

 

 

Aveți  grijă  atunci  când  prăjiți,  deoarece  uleiul  și  grăsimile  se  încălzesc   foarte 
repede, mai ales 

dacă utilizați funcția PowerBoost. La temperaturi extrem de 

ridicate,  uleiul 

și  grăsimile  se  pot  aprinde  spontan,  iar  acest  lucru 

prezintă un risc grav de incendiu. 

Sfaturi pentru gătit 

 

  Când mâncarea începe 

să fiarbă, reduceți temperatura setată.

 

  Folosind  un  capac,  reduce

ți  durata  de  gătire  și  economisiți  energia  prin 

menținerea căldurii.

 

  Minimiza

ți cantitatea de lichid sau grăsime pentru a reduce timpii de gătit.

 

  Încep

eți procesul de gătire la o valoare înaltă și reduceți reglajul când 

alimentele s-au 

încălzit în interior.

 

 

Fierberea la foc mic, 

gătirea orezului 

  Fierberea la foc mic se produce sub punctul de fierbere, la aproximativ 85 °C, 

atunci  când  bulele  de  aer  se  ridic

ă  doar  ocazional  la  suprafața  lichidului  de  gătit. 

Acesta este secretul supelor delicioase 

și al tocanelor fragede, deoarece aromele 

se 

dezvoltă fără ca mâncarea să fie excesiv de gătită. De asemenea, sosurile pe bază 

de ou 

și îngroșate cu făină ar trebui să fie gătite sub punctul de fierbere.

 

 

Anumite  tehnici  de  gătit,  inclusiv  gătitul  orezului  prin  metoda  de  absorbție,  pot 
necesita  setarea  unei  temperaturi  mai  mari  decât  cea  mai 

scăzută 

temperatură,  pentru  a  vă  asigura  că  mâncarea  este  gătită  corect  în  intervalul  de 
timp recomandat.

 

 

Prăjirea fripturii 

Pentru a 

găti fripturi aromate și suculente: 

1. 

Țineți carnea la temperatura camerei timp de aproximativ 20 minute înainte de 
preparare. 

2. 

Încălziți o tigaie cu bază grea. 

3.  Unge

ți ambele părți ale fripturii cu ulei. Întindeți o cantitate mică de ulei în tava 

fierbinte 

și apoi așezați carnea pe tava fierbinte. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30/G3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"