CANDY CID30/G3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 317

Варочная панель CANDY CID30/G3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 376
Загружаем инструкцию
background image

SK-14 

 

 

6.  Po  uplynutí 

časovača  sa  príslušná  varná  zóna 

automaticky vypne. 

 

 

 
 

 

 

 

Ďalšia varná zóna bude pokračovať v prevádzke, pokiaľ bola predtým 
zapnutá. 

 

 

Odporúčania k vareniu 

 

 

 

 

 

Pri vyprážaní buďte opatrní, pretože olej a tuk sa zohrievajú veľmi rýchlo, najmä 
pri  použití  funkcie  PowerBoost.  Pri  extrémne  vysokej  teplote  sa  môže 
olej  alebo  tuk  náhle 

vznietiť,  čo predstavuje  vážne riziko požiaru. 

 

Tipy na varenie 

 

 

Keď začne jedlo vrieť, znížte nastavenie teploty.

 

 

Použitie pokrievky zníži dobu varenia a ušetrí energiu tým, že udržuje teplo.

 

  Minimalizujte 

množstvo tekutiny alebo tuku, aby sa skrátili doby varenia.

 

  Jedlo 

začnite pripravovať na vysokej úrovni a po zahriatí nastavenie znížte.

 

 

Dusenie, varenie 

ryže 

 

Dusenie  nastáva  pod  bodom  varu,  pri  približne  85  °C,  keď  sa  bublinky 
príležitostne  objavujú  na  povrchu  varenej  tekutiny.  Je  kľúčom  k  chutným 
polievkam  a  duseným  pokrmom,  pretože  chuť  sa  vyvíja  bez  prevarenia 
pokrmu.  Pod  bodom  varu 

môžete  variť  aj  pokrmy  s  vajíčkami  a  múkou 

zahustené 

omáčky.

 

  Niektoré  úlohy,  vrátane  varenia 

ryže  absorpčnou  metódou,  môžu  vyžadovať 

vyššie  ako    najnižšie    nastavenie,    aby    sa    zaistilo    správne    uvarenie v 
odporúčanej dobe.

 

 

Pečenie steaku 

Pečenie šťavnatých aromatických steakov: 

1.  Pred 

pečením nechajte mäso odpočívať približne 20 minút pri izbovej teplote. 

2.  Rozohrejte panvicu s 

ťažkým dnom. 

3.  Potrite obidve strany steaku olejom. Trochu oleja kvapnite na rozohriatu 

panvicu a potom 

položte mäso na panvicu. 

4. 

Počas pečenia steak raz otočte. Presná doba pečenia závisí od hrúbky steaku a 
ako ho chcete pripravi

ť. Doba môže byť od 2 do 8 minút na jednu stranu. 

Zatlačením na steak zistíte stav upečenia – čím je tuhší, tým viac je prepečený. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30/G3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"