CANDY CID30/G3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 341

Варочная панель CANDY CID30/G3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 376
Загружаем инструкцию
background image

SR-14 

 

 

6.  Kada  vreme  kuvanja  na  tajmeru  istekne, 

odgovarajuća  zona  za  kuvanje  će  se  automatski 
isključiti. 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Ostale zone za kuvanje 

će i dalje raditi ako su prethodno uključene. 

 

 

Uputstvo za kuvanje 

 

 

 

 

 

Vodite  računa  kada  nešto  pržite  jer  se  ulje  i  mast  veoma  brzo  zagrevaju, 
naročito  ako  koristite  opciju  „PowerBoost“.  Na  izuzetno  visokim 
temperaturama ulje i mast se mogu sami od sebe zapaliti, 

što predstavlja 

ozbiljnu opasnost od 

požara. 

 

Saveti za kuvanje 

 

  Kada hrana 

počne da ključa, smanjite temperaturu.

 

  Upotreba poklopca 

smanjiće vreme kuvanja i uštedeti energiju zadržavanjem 

toplote.

 

  Smanjite 

količinu tečnosti ili masti da biste smanjili vreme kuvanja.

 

 

Počnite da kuvate na visokom nivou i smanjite podešavanje kada se hrana 
zagreje.

 

 

Krčkanje, spremanje pirinča 

 

Krčkanje  se  odvija  na  tački  ispod  ključanja,  na  oko  85°C,  kada  se  povremeno 
vide 

mehurići na površini tečnosti koja se kuva. To je glavna  stvar u pripremi 

ukusnih supa, 

čorbi i finog variva jer se ukusi razvijaju bez preteranog kuvanja 

hrane. Sosove na bazi jaja ili koji treba da se zgusnu takođe treba pripremati 
na 

tački ispod ključanja.

 

 

Neki  poslovi,  uključujući  i  pripremanje  pirinča  metodom  upijanja,  mogu 
zahtevati 

podešavanje veće od najnižeg stepena kako bi se zasiguralo da se 

hrana pravilno kuva u 

preporučeno vreme.

 

 

Priprema bifteka 

Za  pripremu 

sočnih ukusnih bifteka: 

1. 

Držite meso na sobnoj temperaturi oko 20 minuta pre pripreme. 

2.  Zagrejte  tiganj za 

prženje s debljim dnom. 

3. 

Namažite obe strane bifteka uljem. Kanite malo ulja na vreo tiganj i stavite 
meso na vreo tiganj. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30/G3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"