CANDY CID30/G3 - Инструкция по эксплуатации - Страница 245

Варочная панель CANDY CID30/G3 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 376
Загружаем инструкцию
background image

HR-14 

 

 

6.  Kada  istekne  vrijeme  vremenskog  programatora, 

odgovarajuća se zona za pripremanje automatski 
isključuje. 

 

 

 
 

 

 

 

 

Druga zone za pripremanje i dalje rade ako su se prethodno 

uključile. 

 

 

Smjernice za pripremanje 

 

 

 

 

 

Budite  oprezni  pri  prženju  jer  se  ulje  i  masnoće  veoma  brzo  zagriju,  a 
osobito  ako  se  koristite  značajkom  PowerBoost.  Pri  iznimno  visokim 
temperaturama  dolazi  do  spontanoga  zapaljenja  ulja  i  masti,  a  time  se 
predstavlja  ozbiljan  rizik  za  nastanak 

požara. 

 

Savjeti za pripremanje 

 

  Kada 

dođe do ključanja hrane, smanjite postavku temperature.

 

  Uporabom  poklopca  smanjuju  se  vremena  trajanja  pripremanja  i 

štedi  se 

energija 

zadržavanjem topline.

 

  Smanjite 

količinu  tekućine  ili  masnoća  do  najniže  moguće  razine  radi 

smanjenja vremena trajanja pripremanja.

 

 

Započnite pripremanje jela na visokoj postavki i smanjite postavku kada se 
hrana u potpunosti zagrije.

 

 

Pirjanje, pripremanje 

riže 

 

Pirjanje  se  odvija  ispod  vrelišta  na  otprilike  85  °C  kada  mjehurići  povremeno 
dopiru  do  površine  tekućine  za  pripremanje.  Ključno  je  za  pripremanje  ukusnih 
juha i blagih gulaša jer se okusi razvijaju bez prekuhavanja hrane. Umake na 
bazi jaja i zgusnute umake 

također trebate pripremati ispod točke ključanja.

 

 

Za  neke  zadatke,  uključujući  pripremanje  riže  metodom  apsorpcije,  može  trebati 
viša postavka od najniže postavke da bi se jamčilo da se hrana ispravno  pripremi 

preporučenom vremenu.

 

 

Pečenje odreska do poprimanja smeđe boje 

Za  pripremanje 

sočnih  i  ukusnih  odrezaka: 

1. 

Držite meso na sobnoj temperaturi otprilike 20 minuta prije pripremanja. 

2.  Zagrijte tavu za 

prženje s čvrstom bazom. 

3. 

Namažite obje strane odreska uljem. Stavite malu količinu ulja u vruću tavu, a 
zatim spustite meso na 

vruću tavu. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к CANDY CID30/G3?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"