MG ZBM 3399 ANT - Инструкция по эксплуатации - Страница 42

Плита MG ZBM 3399 ANT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 141
Загружаем инструкцию
background image

42

GB

CERAMIC WORK-TOP 

The work-top is fitted with cooking areas of different diameter 
and power. 
The positions are clearly marked. The heating occurs only within 
the diameters marked on the work-top. 
For efficient cooking and energy saving, it is essential to use only 
suitable saucepans. 
Cookware with rough bottoms should not be used since these 
can scratch the ceramic surface. Before use, make sure that pan 
bottoms are clean and dry. 
Pans should have the same diameter as the cooking zone they 
are used on. 
When cold, pan bottoms should be slightly concave, as they 
expand when they are hot and lie flat on the surface of the hob. 
This transfers the heat best. 
The best thickness for pan bottoms is 2-3 mm in case of enamelled 
steel and 4-6 mm for stainless steel with sandwich type bottoms. 
There is a simple way of checking whether the pan bottom is of 
the right shape (when cold). 
Rest the middle of the bottom at an angle against the straight 
edge of a table and slip a few strips of typing paper between 
them. 
As a guide five to ten pieces of paper is correct for enamelled 
steel pans and two to five strips for stainless steel (the higher 
number applies to the larger sizes of pan). 

These rules are very important. If they are not followed there will 
be a great loss of heat and energy, and the heat not absorbed 
by the saucepan will spread to the hob, frame and surrounding 
cabinet. 

Using the cooking hob

The first few times the hob is used, it may give off acrid, burning 
smells. These will disappear completely with repeated use. Each 
cooking area has a selector knob on the appliance control panel 
for setting different temperature levels. 
For normal cooking, place the saucepan on the desired area of 
the hob and set the knob to the maximum heat. 
A warning light on the control panel will inform you if the cooking 
area is on or off. 
Some of the cooking work-tops have an indicator light between 
the two front cooking areas, which lights up when one or more of 
the cooking areas goes above the temperature of 60°C. 
The indicator light switches off only when the temperature of the 
cooking areas goes below about 60°C. 

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к MG ZBM 3399 ANT?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"