Braun FS10 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Пароварки Braun FS10 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 90
Загружаем инструкцию
background image

12

Fish and Seafood
• Frozen fish may be steamed without defrosting if separated before steaming, and the steaming

time is extended by approximately 10 %.

Food

Type

Ca. quantity

Steam times

Trout

fresh

2 pieces, each 150 g

18–25 min.

Tuna steaks

fresh

2 pieces, each 200 g

25–30 min.

Bream

fresh, whole

1 piece, 400 g

17–25 min.

Rosefish fillets

fresh

2 pieces, each 200 g

15–18 min.

Pollack fillets

fresh

2 pieces, each 140 g

15–18 min.

Shrimps

frozen

450 g

15–20 min.

Mussels

in the shells

1.000 g

18–25 min.

Squid

frozen

600 g

20–25 min.

Lobsters

in the shells

2 pieces

30–35 min.

Meat, Poultry und Eggs
• Tender meat with a little fat ist suited best.

• The meat should be well washed and dabbed dry, so that as little juice as possible drips out.

• Puncture eggs first.

Food

Type

Ca. quantity

Steam times

Turkey cutlets

fresh

2 pieces, each 150 g

25–30 min.

Chicken legs

fresh

2 pieces, each 150 g

25–30 min.

Veal cutlets

fresh

2 pieces, each 150 g

30–35 min.

Lamb chops

fresh

2 pieces, each 120 g

25–30 min.

Frankfurter sausages

fresh

2–8 (pierce skins)

8–10 min.

Beef sausages

fresh

2–8 (pierce skins)

8–13 min.

Eggs soft-boiled

in the eggshell

2–10 medium size

10–13 min.

Eggs hard-boiled

in the eggshell

2–10 medium size

15–20 min.

Rice, grains, bakes
• Use the black rice bowl 

6

and add the required quantity of liquid together with the rice, grains, etc.

• Model FS 20: If you are using both steam baskets please proceed as follows. Pre-steam the rice

etc. with its long steaming time in the rice bowl 

6

– placed into the lower steam basket with the

cover 

7

in place. After some time place the other steam basket filled with different food on the

base 

1

(i. e. on the bottom) and continue steaming the rice etc. by moving the steam basket to

the top.

Food

Ca.

Water level in Liquid level in

Steam

quantity

the base 

1

the rice bowl 

6

times

Basmati rice

250 g

max.

300–400 ml water

35–40 min.

Long-grain rice

250 g

max.

300–400 ml water

35–40 min.

Brown rice

250 g

max.

300–400 ml water

45–50 min.

Pudding rice

250 g

max.

750 ml milk

60 min.

Indian meal (maize) 250 g

max.

750–1000 ml water

20–25 min.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Braun FS10?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"