Moulinex ME558810 - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Мясорубки Moulinex ME558810 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 66
Загружаем инструкцию
background image

17

16

EN

Caution: safety instruction booklet LS-123456 

is supplied with the appliance.

Before using your appliance for the first time, read 

the booklet carefully and keep it in a safe place.

DESCRIPTION

Motor unit

Mincer head release button

Button

3a 

On

3b 

Off

3c 

Reverse

Handle

Removable meat mincer head

Removable tray

Meat pusher

Feed screw

Self-sharpening stainless steel blade

10 

Small hole perforated plate*

11 

Medium hole perforated plate*

12 

large hole perforated plate*

13 

Fixing ring

14 

Sausage attachment*

15 

Kebbe attachment*

15a 

Kebbe ring

15b 

Kebbe

16 

Shredder drums*

16a 

Pusher

16b 

Slicer

16c 

Grater

16d 

Shredder

17 

Storage box cover

18 

Storage box

*Depends on model

BEFORE FIRST USE

• Wash all accessories in warm water and washing up liquid. Rinse, and carefully dry them 

straight away.

• The perforated plate and the blade must remain greased. Coat them with cooking oil.
• Do not switch on the appliance when it is empty or if the mincer plates are not greased.

ATTENTION: The blades and shedder drums are extremely sharp; handle the blades with 

great care.

USE: MEAT GRINDER HEAD (FIG. 1-9)

• Prepare the entire quantity of food to be minced, remove any bones, gristle and tendons. 

Cut the meat into pieces. 

(approx. 2 cm x 2 cm)

• Press the On button (3a) to start the appliance (Fig.8).

Tip: At the end of operation, you can pass a few pieces of bread through the grinder in order 

to extract all the ground meat.

Notes:

- Only use your appliance for mincing raw meat. Do not mince cooked meat.
- Do not use your appliance for more than 10 minutes.
- Only use the meat pusher (7) to push meat into the removable meat mincer head (5)

What should you do if the machine is clogged?

• Stop the meat mincer by pressing Off button (3b) and press the Reverse button (3c) for a few 

seconds to release meat.

• Press the On button (3a) continue mincing.

USE: SAUSAGE ACCESSORY (FIG. 10-15)

Important: this accessory can only be used after the meat has been minced, seasoned and 

the preparation has been well mixed.

• After leaving the skin to soak in warm water to regain its elasticity, slide it onto the funnel and 

let it overhang by around 5 cm (which you will seal by tying a knot with a link).

• Press the On button (3a) (Fig.15) to start the appliance and feed the mince through the 

mincer, following the skin as it fills.

Note: this work will be done more easily with two people, one to feed the mince through 

and the other to take care of filling the skin.

• Give the sausages the required length by clamping and twisting the skin. For a quality sausage, 

take care to avoid trapping air during filling and make sausages that are 10 to 15 cm long 
(separate the sausages by making a link and tying a knot with the link).

USE: KEBBE ACCESSORY (FIG. 16-17)

• To realize kebbe, press the On button (3a) (Fig.17).

Practical tip:

To make a fine Kebbe or Kefta paste, run the meat through the mincer two or three times until 
you obtain the desired smoothness.

USE: VEGETABLE CHOPPER (FIG. 18-20)

• To shred, press the On button (3a) (Fig.20).

Useful tips for best results:

The ingredients that you use must be firm to obtain satisfactory results and to avoid the 
accumulation of food in the compartment.

Do not use the appliance to grate or cut food products that are too hard such as sugar cubes 

or pieces of meat.

RECIPE

Bolognaise sauce

•  Dash of olive oil

•  1 onion, peeled and chopped

•  500 g beef fillet

•  800 g tomatoes, de-seeded and diced

•  500 g crushed tomatoes

•  1 clove of garlic, peeled and chopped

•  1 tsp herbes de Provence

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex ME558810?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"