Мультиварки Unit USP-1150D - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

USP-1150D | MULTI COOKER | USER MANUAL
18
How you do it
1. Mix paprika, onion powder, thyme, salt and pepper in a small bowl; set aside.
2. Place 3 ⁄4 of the onion on bottom of cooking pot.
3. Rinse chicken and pat dr y.
4. Add remaining onion and lemon to chicken cavity.
5. Sprinkle all sides with seasoning mix ture.
6. Place chicken on top of onions in cooking pot.
7. Cover and selec t the roast func tion.
8. The chicken is cooking at a temperature of from 75 °C to 83 °C .
9. Before ser ving, make sure the chicken is fully cooked.
Remember that you can adjust the cooking time according to your wishes.
GINGER-SOY GL A ZE CHICKEN WINGS
What you need
• 10 chicken wings,
• 1 tbsp vegetable oil
• 1 ⁄ 2 tbsp salt
• 1 ⁄ 2 tsp freshly ground black pepper
• 85 g honey
• 1 tbsp soy sauce
• 1 large garlic cloves, crushed
• 1” piece of ginger, peeled, sliced
How you do it
1. Bring all ingredient s (except the chicken) and 1 ⁄4 cup water.
2. Bring to a boil, stirring to dissolve honey.
3. Reduce heat to low; simmer, stirring occasionally, until reduced to 1 ⁄4 cup.
4. Strain into a medium bowl. Let sit for 15 minutes to thicken slightly.
5. Selec t the meat func tion.
6. Place all ingredient s in a large bowl and toss to coat.
Содержание
- 23 МЕРЫ ПРЕ ДОС ТОРОЖНОС ТИ
- 24 ОПИС АНИЕ ПРИБОРА
- 25 ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ПРИБОРА; Функционал
- 26 Использование режима «Рис»
- 29 Описание программ
- 30 У ХОД И ЧИС ТК А; ХРАНЕНИЕ ПРИБОРА
- 31 РЕЦЕПТЫ Д ЛЯ ВАШЕЙ МУЛЬТИВАРКИ
- 32 ФИЛЕ ЛОСОС Я НА ПАРУ; ЧИЛИ КОН К АРНЕ
- 33 ТОМ АТНЫЙ С УП С БА ЗИЛИКОМ
- 34 ОБЖ АРЕННЫЕ А ЗИАТСКИЕ КРЕВЕТКИ
- 35 К АША С ИЗЮМОМ, КОРИЦЕЙ И ЯБЛОКОМ
- 37 ЗАПЕЧЁННЫЙ ЦЫПЛЁНОК С ПАПРИКОЙ И ТИМЬЯНОМ
- 38 К УРИНЫЕ КРЫЛЫШКИ В ИМБИРНО - СОЕВОЙ ГЛА ЗУРИ
- 39 РИЗОТ ТО
- 40 ПАС ТА С СОУСОМ ПЕС ТО; РИС С ПРИПРАВА МИ