Steba SV 50 - Инструкция по эксплуатации - Страница 39

Мультиварки Steba SV 50 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

39

Temperaturen må ikke falde under den angivne værdi som 
angives i  tilberedningstabellen!

Vær venligst opmærksom på, at tidsangivelserne i betjeningsvejledningen og ops-
kriftshæftet kun gælder som anbefalede minimumstider når enheden allerede er 

fyldt med varmt vand (fra hanen).

 Ved påfyldning med koldt vand forlænges de 

angivne tider med ca. 30 minutter. Fyld altid karet, inkl. den vakuumpakkede føde-
vare, op til ”max” mærket med vand. Herved sikres, at den indstillede temperatur i 
sous vide området kan opretholdes op til 65°C med +/- 0,5°C. Takket være Sous vide 
teknologien, kan fødevarerne umiddelbart efter påfyldning lægges i vandbadet og 
blive i vandet væsentligt længere end de angivne minimumstider, uden at den ønske-
de kernetemperatur overstiger den indstillede temperatur.

Kød:

Temperatur 58° C - 62° C

Tykkelse

Tid

10 mm

30 minutter

20 mm

45 minutter

30 mm

95 minutter

40 mm

120 minutter

50 mm

180 minutter

60 mm

250 minutter

Fugl:

Temperatur 63° C - 65° C

Tykkelse

Tid

10 mm

20 minutter

20 mm

40 minutter

30 mm

75 minutter

40 mm

90 minutter

Fisk:

Temperatur 55° C - 58° C

Tykkelse

Tid

10 mm

10 minutter

20 mm

20 minutter

30 mm

30 minutter

40 mm

40 minutter

50 mm

50 minutter

60 mm

60 minutter

Grøntsager:

Temperatur 80° C - 85° C

Slags

Tid

Asparges

35 minutter

Kartofler

70 minutter

Rodfrugter

110 minutter

* skåret i tern

Kogetiden 

afhænger af levnedsmidlets tykkelse

 ∙ Apparatet fungerer kun rigtigt, når låget er lagt på. 
 ∙ Ved dybfrosset vare forlænges tiden med mindst 20 %.
 ∙ Alle tider er ca.-værdier og bør justeres efter egen smag.  
 ∙ Ved sejt kød fordobles tiden.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Steba SV 50?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"